Baton proteic Syntha-6 Edge 66 g - BSN

0%
0% (0)
Producător: BSN

Batonul proteic Syntha 6 Edge furnizează 20 g de proteine de calitate in doar 230 de calorii și cu 50% mai puțin zahăr decât versiunea anterioară. Noua formulă îmbunătățită vă va completa doza de proteine, din mers, atunci când nu apucați să mâncați sau după un antrenament greu. Are multe arome diferite și un gust absolut minunat.

Indisponibil pe termen lung

Syntha 6 Edge: baton proteic cu 20 g de proteine de calitate și un gust absolut minunat!

Batonul proteic Syntha 6 Edge este noul baton plin cu proteine, este produs în conformitate cu o formulă care dă 20 g de proteine de calitate și are un gust absolut minunat! Batoanele cu proteine sunt practice atunci când călătorești și nu apuci să mănânci, sunt excelente ca gustare pentru a-ți reface proteinele după un  antrenament provocator. Syntha 6 Edge Protein Bar este o gustare excelentă pentru creșterea masei musculare, cu nivel ridicat de proteine și este foarte nutritivă. Este conceput pentru a crește cantitatea masei musculare și a îmbunătăți performanța fizică. El vine în multe arome diferite, cu gusturi uimitoare.

 batonul proteic syntha 6 edge

 

Batonul cu proteine Syntha Edge și beneficiile sale

  • doar 230 calorii
  • textură moale
  • învelite în ciocolată cu lapte
  • 50% mai puțin zahăr decât versiunea anterioară
  • 20 g de proteină într-o singură porție
  • diferite arome
  • gust uimitor

 

Ingrediente

Aromă de vanilla chocolate fudge: amestec proteic (concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, cazeină acidă), înveliș de ciocolată cu lapte (16%) (îndulcitori: izomalț, sucraloză, ulei de sâmburi de palmier, praf de zer, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, făină de grâu [gluten], emulgatori: lecitină de soia, E476, aromă), isomaltooligosaccharide, pastă de ciocolată și aromă de caramel (îndulcitor: maltitol, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, ulei de cocos, aromă), hidrolizat de colagen, umectant (glicerol), bucăți de ciocolată (6%) (îndulcitor: maltitol, masă de cacao, emulgător lecitină de soia, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, aromă de vanilie naturală), arome, ulei de rapiță, clorură de sodiu, pudră de vanilie, îndulcitor (sucraloză), antioxidant (tocoferoli).

 

Mod de administrare

Folosiți zilnic, atunci când aveți nevoie să completați lipsa de proteine.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutriționale (aromă de vanilla chocolate fudge)1 baton(66 g)
Valoare energetică 931 kJ / 222 kcal
Grăsimi 7,6 g
   din care grăsimi saturate 5,3 g
Carbohidrați 21 g
   din care zaharuri 3,6 g
   din care polioli (alcool din zahăr) 17 g
Fibre 7,4 g
Proteine 20 g
Sare 0,39 g

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați în condiții uscate, la 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și de îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Baton proteic Syntha-6 Edge 66 g - BSN
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Syntha-6 Edge 66 g - BSN
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul