Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Armor V - Muscle Pharm

Producător: Muscle Pharm

Armor V este un amestec de multi-vitamine și substanțe cu nutrienți premium special pentru sportivi. Acesta conține 26 tipuri de fructe, legume și plante și de aceea este bogat în antioxidanți și are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Contribuie la detoxifierea organismului, echilibrează pH-ul, conține chiar și un amestec de acizi grași esențiali importanți.

Indisponibil pe termen lung

ARMOR-V: complex de multi-vitamine cu o formulă din 26 de tipuri de fructe și legume

Armor V este un amestec de multi-vitamine, substanțe organice, plante aromatice și alte ingrediente naturale pentru sportivi. Această formulă unică are 26 de tipuri de fructe și legume proaspete, crude și de aceea este bogată în antioxidanți, are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Armor V conține o gamă largă de vitamine și minerale care contribuie la detoxifierea organismului, echilibrează pH-ul, conține chiar și un amestec de acizi grași esențiali importanți.

  multivitamine Armor V

 

Această formulă complet revizuită de Muscle Pharm pune mare accent pe cerințele complexe a antrenamentului zilnic ale sportivului. Se știe că atleții serioși se consideră mai mult decât niște "simpli oameni", mai mult decât niște "muritori de rând". Atleții depind de nutriție la nivel superior. Vor mai multe de la suplimentele lor. Din acest motiv s-a creat Armor-V. Acesta este pregătit în așa fel încât să se stabilească o bază solidă pentru programul specific nutrițional și suplimentare. Armor-V e partenerul vostru pentru antrenamentele zilnice. Fiecare componentă din această formulă, atent gândită, a fost ansamblată tinându-se cont de nevoile speciale ale unui atlet care se antrenează din greu. 

 

Armor-V - ADVANCED MULTI-Nutrient COMPLEX:

  • V-F POWER MATRIX - Fructele și legumele proaspete, crude formează baza de nutriție naturală. Armor-V ™ conține un amestec de 26 de concentrate de fructe și legume, 2700 mg din conținutul real al alimentului în starea naturală. VF Power Matrix ™ conține fitonutrienți ce nu se găsesc în formulele generice ale vitaminelor și mineralelor (fitonutrienții sunt un ingredient vegetal ce conține compusul ce ajută la lupta împotriva bolilor). Aici intră antioxidanți naturali, vitamine, minerale, enzime, polifenoli, carotenoizi și alți compuși naturali pentru sănătatea generală și îmbunătățirea performanței.

 

  • ANTIOXIDANT / IMUNITY SUPPORT -  Formula pro-imunitate și care reglează echilibrul pH-ului include dimetilglicină, trans-resveratrol, astaxanthin, licopină si luteină. Acești compuși cu rol antioxidant sunt cunoscuți pentru protejarea sistemului imunitar și a celulelor. Alte potențiale beneficii includ suportul cardiovascular și ocular precum și reglarea echilibrului hormonal.

  multivitamine Armor V

 

  • SYSTEM MAINTENANCE & DETOXIFYING MATRIX - Stresul generat de antrenamentele intense, toxinele din mediul înconjurător, stresul emoțional și chiar și procesele noastre biochimice, duc la apariția unor compuși din reziduurile celulare care provoacă daune și perturbă procesele celulare. Formula în cauză conține agenți ce elimină radicalii liberi, detoxifiază și purifică organismul pentru a proteja funcțiile hepatice și pentru a curăța organele vitale. Ingrediente-cheie sunt incluse pentru a diminua stresul generat de mediul înconjurător, pentru a menține niveluri sănătoase de cortizol și pentru a proteja sănătatea celulelor.
 
  • EFA MATRIX - Acizii grași esențiali, "acizii buni", sunt compuși specifici din molecule de grăsime care nu pot fi sintetizați în corp și care trebuie obținuți din alimentație. Acești acizi grași au o importantă funcție biologică pentru organism. Ei joacă un rol vital in fucționarea optimă a sistemelor cardiovascular, endocrinar și nervos. Sunt esențiali pentru sănătatea inimii, formarea hormonilor, integritatea membranelor celulare și pentru metabolismul grăsimilor. Acizii grași esențiali contribuie și la sănătatea sistemelor reproducător, nervos și imunitar. Armor-V conține întreaga formulă completă "omega 3-6-9" a acizilor grași esențiali.

  armor v

 

ARMOR-V și beneficiile lui:

  • sursă completă de 26 extracte din fructe și legume proaspete
  • sursă zilnică de vitamine și minerale
  • sursă superioară de antioxidanți si suport imunitar
  • formulă de detoxifiere și echilibrare a pH-ului
  • conține acizi grași esențiali

 

Ingrediente

gelatină, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, siliciu.

 

Dozare

Luați între 3 și 6 capsule pe zi, cel mai bine dimineața.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valoarea nutritivă1 doză (6 caps)
Vitamín A 6250 IU
Vitamina C 235 mg
Vitamina D 400 IU
Vitamina E 19 IU
Thiamină 16 mg
Riboflavină 16 mg
Niacină 20 mg
Vitamina B6 16 mg
Vitamina B12 130 mcg
Biotină 300 mcg
Acid pantotenic 31 mg
Vitamina K2 80 mcg
Acid folic 130 mcg
Bor 470 mcg
Calciu  47 mg
Cupru  63 mcg
Crom  63 mcg
Magneziu  94 mg
Mangan 630 mcg
Zinc 6,3 mg
Molibden  9,4 mcg
Seleniu  63 mcg
Potasiu  38 mg
Omega 3-6-9 Complex769 mg
Alpha Linolenic Acid (Omega 3) as Flax seed & Lecithin, Oleic Acid (Omega 9) as Lecithin, Coconut Oil (Omega 6), Eicosapentaenoic Acid (Omega 3 (EPA) as Fish oil), Docosahexaenoic Acid (Omega 3 (DHA) as Fish oil)
V-F Power System942 mg
Greens & Vegetable Blend: Kelp Powder containg lodine, Dulse, Spirulina (Blue Green Algae), Barley Grass Juice Concentrate, Chlorella, Wheat Grass Concentrate, Carrot Powder, Spinach Powder, Garlic Extract, Broccoli Powder, Echinacea Extract, Green Tea Extract, Lemon Bioflavonoids, Jerusalem Artichoke, Fruit & Vegetable Blend, Red Currant Powder, Watermelon Powder, Pomegranate, Cranberry Concentrate, Blackberry Fruit Powder, Strawberry Powder, Cherry Extract Powder, Raspberry Powder, Mango Powder, Apple Extract, Blood Orange Powder
Antioxidant Matrix293 mg
N-Dimethylglycine (DMG HCI), Trans-resveratrol, Lutein, Lycopene, Astaxanthin
Pro-Biotic & Immune Enhancer (Total of 3 Bilion Active Colonies3 Billion CFU´s
Probiotic Blend containing (L. rhamnosus, L. acidophilis, S. thermophiles, L. plantarum, L. casei), S. boulardi, Choline (as Choline Bitartrate)
Armor Blend98 mg
Turmeric 10:1 (curcuminoids), Quercetin, Panax Gingseng Powder, Mixed bioflavonoids (as Citrus Bioflavonoids), Para-aminobenzoic, Inositol, Hesperidin, Rutin, Betaine HCI, Genistein
System Maintenance & Detoxifying Matrix81 mg
Phosphatidylserine lecithin, Milk Thistle Seed 4:1, Saw Palmetto Berries, Uva Ursi Leaf, Digeseb
 

Atenție

Produsul se păstrează într-un loc uscat, răcoros, fără acces la lumina directă a soarelui. Nerecomandat copiilor sub 18 ani, femeilor care alăptează și celor însărcinate. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Dacă suferiți de vreo afecțiune, este recomandată consultarea unui medic. Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată sau un stil de viață sănătos! A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Recenzii clienți

Armor V - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Armor V - Muscle Pharm
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Armor V - Muscle Pharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul