GymBeam Clothing Antrenament acasă

Antrenament acasă de la producător GymBeam Clothing este o categorie în care veți găsi tot cea ce vă trebuie pentru a vă antrena eficient și a vă regenera tot corpul acasă. Pentru cei care se concentrează pe dezvoltarea masei musculare și pe creșterea forței la maximum, există echipamente pentru pasionații de antrenamente de forță. Dar nu vă temeți, practicanții de yoga și Pilates vor găsi și ei echipamentul necesar pentru aceste activități. Echipamentele pentru antrenamentul acasă se adresează și sportivilor de anduranță care doresc să-și îmbunătățească nivelul de fitness, viteza și forța explozivă pentru a excela în competiții și a obține victorii. Prin urmare, trebuie doar să alegeți produsele din diferite subcategorii care sunt relevante pentru activitățile voastre sport.

 Afișați mai multe

 • Corzile de sărit sunt ideale pentru încălzirea dinaintea antrenamentului, precum și pentru antrenamentul de anduranță sau pentru HIIT, care vă va îmbunătăți nivelul de fitness și vă va ajuta să ardeți un număr semnificativ de calorii, ajutând la pierderea în greutate. De asemenea, dacă nu aveți chef să măsurați timpul sau să numărați săriturile, puteți opta și pentru varianta smart, care va face acest lucru pentru voi.
 • Benzile elastice, cunoscute și ca benzi de antrenament, vă vor ajuta să întăriți eficient toate grupele de mușchi și vor face antrenamentele acasă sau la sală mai dificile sau mai ușoare. Se pot combina foarte ușor cu extensoarele.
 • Mingiile fitness și discurile pentru echilibru se numără printre echipamentele de antrenament acasă care ajută la îmbunătățirea stabilității generale, a echilibrului și a posturii corpului. Sunt excelente pentru antrenamentul de forță, relaxare și stretching al întregului corp.
 • Rolele de masaj, fie cele clasice sau cele care vibrează, sunt folosite pentru automasaj, relaxare, îmbunătățirea libertății de mișcare și pentru recuperare după antrenament sau în orice moment. De asemenea, pot favoriza fluxul sanguin în zonele masate, lucru benefic pentru performanța fizică.
 • Saltelele pentru antrenament sunt folosite pentru Pilates, yoga, antrenament de forță, masaj, stretching sau meditație.
 • Greutățile oferă rezistență suplimentară pentru antrenamente mai solicitante. Sunt utile pentru dezvoltarea forței și a masei musculare. Exemplele includ vestele de greutate, kettlebells, saci cu nisip și alte echipamente.
 • Ganterele sunt "esențiale" pentru orice sportiv de forță. Pur și simplu alegeți ganterele tradiționale sau reglabile sau o halteră cu plăci de greutate, în funcție de abilități și puteți începe imediat antrenamentul.
 • Sistemele de antrenament tip suspensie pot fi folosite pentru antrenamentele acasă, dar și în aer liber. Portabilitatea lor reprezintă un avantaj semnificativ, întrucât le puteți împacheta cu ușurință pentru călătorii și puteți executa un antrenament full-body oricând doriți.
 • Barele fitness și barele paralele sunt populare în special printre pasionații de antrenamente în aer liber. Acest echipament ajută la îmbunătățirea abilităților în confortul propriei case.
 • Activitățile Yoga & Pilates nu pot exista fără saltelele pentru antrenament (saltele yoga, saltele din spumă), benzi elastice, recuzită pentru echilibru și alte accesorii. Acestea ajută la facilitarea relaxării corpului și minții și susțin recuperarea.
 • Echipamentele fitness inteligente includ accesorii fitness inovatoare pentru antrenamentele acasă care pot face antrenamentele mai plăcute și le pot duce la un alt nivel. De asemenea, includ unelte multifuncționale pentru recuperarea post-antrenament și cântare inteligente care urmăresc progresul pentru atingerea  scopurilor.
 • Power rack și suporturile vă permit să includeți în rutina de antrenament zeci de exerciții full-body noi. Dacă deja aveți gantere acasă, acești însoțitori metalici reprezintă următorul pas în extinderea echipamentului sport de acasă.
 • Și dacă simțiți că niciuna dintre categoriile menționate mai sus nu conține echipamentul care vă trebuie, încercați să consultați categoria cu alte accesorii pentru antrenamentul acasă. Acolo veți găsi articole precum flexoare grip, izolatoare biceps sau parașute pentru alergare.

Și antrenamentele acasă că pot ajuta să obțineți rezultate excelente, iar echipamentele pentru antrenamentul acasă vă pot ajuta eficient. Dacă nu sunteți siguri care va fi ideal pentru voi, vă puteți inspira din articolul nostru: Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.