Animal Rage XL 145 g - Universal

Evaluarea:
87 % of 100
87% (3)

Animal Rage XL este un stimulent de pre-antrenament care vă ajută la maximizarea energiei şi intesităţii antrenamentului, contribuie la dezvoltarea forţei şi îmbunătăţeşte astfel creşterea fibrelor musculare.  Formula Animal Rage XL este compusă din câteva complexe din substanţe puternice, cu care obţineţi o conexiune maximă a masei musculare şi a spiritului.

Indisponibil pe termen lung

Animal Rage XL - un stimulet de pre-antrenament extra-puternic, pentru activităţi fizice tari şi furioase

Animal Rage XL este un stimulent pre-antrenament care vă ajută la maximizarea energiei şi intensităţii antrenamentului, contribuie la dezvoltarea forţei şi îmbunătăţeşte astfel creşterea fibrelor musculare. Reprezintă o doză de adrenalină, creşterea forţei brute, in timp ce electricitatea circulă din cap până-n picioare. Animal Rage vă oferă posibilitatea de a ridica greutăţi imense, pur şi simplu veţi domina competitia iar adversarii nu vor avea nicio şansă! Este mai mult decât un supliment obişnuit de pre-antrenament, este o armă secretă a culturiştilor, un compus ergogenic, pregătit de atac!

             

stimulent de pre-antrenament Animal Rage XL

              

Formula Animal Rage XL este compusă din câteva complexe de substanţe puternice, cu care obţineţi o conexiune maximă a masei musculare şi a spiritului. Creşterea imensă a energiei este provocată de creşterea adrenalinei. Simţurile dvs. se trezesc din somn şi devin o "armă" a antrenamentului intensiv. Datorită Animal Rage XL, corpul dvs. este alimentat cu energie într-un mod rapid şi furios. Veţi realiza că sunteţi mai pregătit ca niciodată pentru a vă antrena mult mai rapid şi mult mai intens.


Animal Rage şi beneficiile sale

  • un stimulent de pre-antrenament puternic
  • maximizează energia
  • creşte intensitatea antrenamentului
  • contribuie la creşterea forţei şi a rezistenţei
  • contribuie la dezvoltarea masei musculare
  • elimină oboseala
  • vă pregătește pentru antrenament

 

Mod de administrare

Amestecaţi o cupă de produs cu 200 ml de apă rece şi administraţi cu 20-30 minute înainte de o activitate fizică. Ținând cont de un efect extrem, încercaţi să administraţi prima dată o doză mai mică pentru a vă afla toleranţa. Nu administraţi două doze într-un interval de 24 de ore. Nu consumaţi cu 6-8 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționale1 cupă (5,03 g)
Niacină 15 mg
Vitaina B12 5 mcg
Calciu 5 mg
Magneziu 2,5 mg
Clorură 15 mg
Sodiu 10 mg
Potasiu 13 mg
Animal Rage Proprietary Formula3635 mg
Endurance & Perfomance Complex 
Creatină monohidrat  
CarnoSyn Beta alanină  
Citrulină malat  
L-taurină  
Glucuronolactone  
Focus & Intensity Complex 
L-tirozină  
Colina bitartrat  
N-acetill tirozină  
β-feniletilamimă  
Sustained Energy Complex 
Rhodiola Rosea (rădăcina)  
Schizandra Berry  
Cordiceps Sinensis (întreaga plantă)  
Panax Ginseng (rădăcina)  
GlycoCarn  
Quick Energy Complex 
Cofeină anhidră  
Extract din boabe de cafea  
Extract din ceai verde  
Bacopa Monnieri (frunză)  

 

Alte ingrediente

Arome naturale și artificiale, acid citric, acid malic, acesulfam de potasiu, sucraloză, red # 40 lake, chelat de potasiu, FD & C albastru # 1.

 

Atenţie

Produsul conține substanțe clasificate ca fiind „higroscopice“. Aceasta înseamnă că absorb umezeala din mediul înconjurător și poate avea ca rezultat aglomerarea substanţei pudră în cocoloaşe dure. Este un efect perfect normal și previzibil al acestor componente, și nu înseamnă că produsul este deteriorat, această solidificare nu afectează eficacitatea produsului. Zdrobiţi cocoloaşele şi administraţi produsul în mod normal. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc rece, uscat, ferit de umiditate (nu în frigider!). Nu preparati această pulbere NICIODATĂ cu o lingură umedă!

Nu este dedicat persoanelor sub 18 ani. Dacă suferiți de boli de inimă, tiroidă, ficat, rinichi, dacă aveți diabet, hipertensiune arterială, dureri de cap frecvente, depresii legate de utilizarea acestui produs, consultați-vă cu medicul dumneavoastră. Dacă administraţi alte medicamente, fără prescripție medicală, consultați-vă cu medicul sau farmacistul. Întrerupeți administrarea cu două săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală. Nu este dedicat femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Conține cofeină. Nu consumaţi cofeină şi din alte surse!

Atenţionare alergeni: Fabricat într-un mediu unde se prelucrează lapte, soia, ouă, arahide, nuci, peşti, crustacee şi grâu.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Animal Rage XL 145 g - Universal
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Animal Rage XL 145 g - Universal
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul