Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi Amino 2500 300 tab - All Stars

Producător: All Stars

Amino 2500 sunt aminoacizi complecşi din proteine din zer predigerate cu o valoare biologică crescută. Susţin creşterea masei musculare şi protecţia anti-accidente în timpul dietelor şi a unui efort extrem al organismului după antrenament. Au un conţinut minim de grăsimi şi se remarcă printr-un spectru larg de aminoacizi şi BCAA.

Indisponibil pe termen lung

Amino 2500 - complex de aminoacizi din proteine din zer predigerate pentru susţinerea creşterii masei musculare, forţei şi o regenerare mai bună

Amino 2500 sunt aminoacizi de calitate din hidrolizat din zer – proteină din zer predigerată cu un conţinut de peptide bioactive. Produsul este ideal pentru cei care îşi doresc o creştere musculară de calitate, a forţei şi a rezistenţei. În general se ştie că proteinele din zer sunt considerate cele mai de calitate surse de proteine. Bineînţeles, Amino 2500 conţine aminoacizi cu un lanţ ramificat BCAA care susţin regenerarea după un antrenament dificil, dar şi alţi aminoacizi esenţiali cum sunt lizină, tirozină, alanină, arginină, glicină. Acest complex de aminoacizi are un conţinut minim de grăsimi şi reprezintă o sursă a spectrului complet de aminoacizi liberi esenţiali şi neesenţiali pentru o resinteză a proteinelor structurale după un efort muscular dificil, care reprezintă procesul de bază a regenerării.

Amino 2500

Amino 2500 şi beneficiile sale

  • complex calitativ de aminoaci
  • aminoacizi din proteină din zer hidrolizată predigerată
  • conţine peptide bioactive din zer
  • au un conţinut ridicat de BCAA şi aminoacizi importanţi
  • au un conţinut minim de grăsimi

 

Ingrediente

Amestec de proteine din zer (concentrat proteic din zer, proteine din zer hidrolizat), celuloză microcristalină, grăsime vegetală, agent de separare dioxid de siliciu.

 

Dozare

Administraţi 9 tablete zilnic: 3 tablete cu 30-60 de minute înainte de antrenament, 3 tablete imediat după antrenament şi 3 tablete înainte de culcare. În zilele fără antrenament administraţi 3 tablete înainte de micul dejun, 3 tablete înainte de prânz şi 3 tablete înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (3 tab)
Valoare energetică126 kJ / 30 kcal
Proteine5,4 g
Carbohidraţi0,3 g
   din care zaharuri0,3 g
Grăsimi0,6 g
   din care acizi graşi saturaţi0,6 g
Fibre0,6 g
Sodiu< 0,1 g
Profilul aminoacizilor
Alanină267 mg
Arginină117 mg
Acid aspartic594 mg
Cisteină117 mg
Acid glutamic974 mg
Glicină80 mg
Histidină91 mg
Izoleucină (BCAA)342 mg
Leucină (BCAA)572 mg
Lizină513 mg
Metionină117 mg
Fenilalanină165 mg
Prolină299 mg
Serină251 mg
Treonină363 mg
Triptofan74 mg
Tirozină144 mg
Valină (BCAA)315 mg

 

Atenţie

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele nutriționale nu pot înlocui o alimentaţie diversificată şi echilibrată sau un stil de viaţă sănătos.

Atenţionare alergeni: Conţine lapte (lactoză) şi soia (lecitină).

Recenzii clienți

Aminoacizi Amino 2500 300 tab - All Stars

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Aminoacizi Amino 2500 300 tab - All Stars
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Aminoacizi Amino 2500 300 tab - All Stars

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul