Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Sucuri

GymBeam Sucuri

GymBeam Sucuri

Sucuri de la producător GymBeam - o categorie ce cuprinde băuturi obținute din rădăcini, fructe sau legume și sunt o sursă de energie, nutrienți și antioxidanți. Beneficiile, gustul și consistența lor depind de metoda de prelucrare și de tipul de fructe sau legume din care sunt făcute. Cele mai cunoscute sunt sucurile 100%, așa-numitele sucuri fresh, nectarul, băuturile răcoritoare cu fructe, smoothie-urile, apa vitaminizată și shoturile sănătoase.

vezi mai mult

Diferențele dintre sucuri sunt bine definite și sunt supuse standardelor de calitate.

 1. suc 100 % din fructe sau lugume este obținut din unul sau mai multe tipuri de fructe sau culturi și nu conține conservanți, zahăr adăugat sau coloranți. Are valabilitate mai scurtă și se păstrează la rece. Se produce de obicei prin presare sau stoarcere.
 2. Suc de fructe din concentrat se obține prin diluarea repetată a sucului de fructe cu apă. Nu conține conservanți, coloranți sau zahăr adăugat, dar este, de obicei, îmbogățit cu vitamine și minerale. În mod normal, această băutură poartă denumirea de suc. 
 3. Nectarul este suc de fructe cu apă adăugată, care poate conține zahăr sau miere, dar nu mai mult de 20% din greutatea totală a produsului. Se prepară în principal din fructele și legumele care au prea multă aciditate sau din pulpa de fruct, cum ar fi bananele, coacăzele sau vișinele. Nectarul nu conține coloranți sau conservanți adăugați.
 4. Băutură răcoritoare de fructe conține cea mai mică cantitate de fructe sau legume, sub 25%. Producătorii pot adăuga în aceste băuturi zahăr, îndulcitori, coloranți, conservanți și arome artificiale. Din acest motiv, acest tip de suc este cel mai puțin recomandat.

 

Cele mai recente tendințe printre sucuri sunt shoturile sănătoase precum Ginger Shot sau Turmeric Shot. Este vorba de sucuri foarte concentrate din rădăcini, legume sau fructe. Sunt considerate un ajutor rapid pentru întărirea imunității și susținerea sănătății. De obicei, conțin suc de ghimbir proaspăt, turmeric, lămâie și portocală, îmbogățit cu ardei cayenne sau nucă de cocos. Sunt consumate într-o doză mică, care oferă efectele benefice ale unui număr mare de culturi.

Shoturile se prepară prin presare la rece, adică prin tehnologia cold press. Folosind o presă hidraulică cu presiune mare, la realizarea shoturilor nu se produce căldură și astfel sucul își păstrează nutrienții, aroma naturală și culoarea. Produsul final se caracterizează prin compoziția sa pură, fără a fi utilizați conservanți și coloranți. Cu toate acestea, datorită concentrației puternice, shoturile din rădăcini pot avea o aromă picantă chiar iute, astfel producătorii le rafinează și adăugă miere sau sirop de agave.

Sucurile sunt o alegere ideală pentru persoanele care nu au timp să consume cantitatea necesară de fructe și legume. Acestea pot fi o gustare sănătoasă pe care o puteți avea mereu la îndemână. Sucurile ambalate sunt practice pentru călătorii, la muncă sau la școală. Când le alegeți, nu uitați să vă uitați pe compoziția produsului de pe etichetă, care vă dezvăluie imediat ce tip de suc este și care sunt beneficiile acestuia. Acordați atenție și cantității de carbohidrați și zaharuri care sunt prezente în mod natural în sucuri, care cresc aportul caloric. Cu toate acestea, sucurile sunt o modalitate sănătoasă de a lua porția necesară de fructe și legume în timpul zilei.

Sucurile și beneficiile lor:

 • sunt o sursă de vitamine, minerale și antioxidanți
 • furnizează energiei în timpul zilei
 • sunt o gustare sănătoasă
 • ajută la hidratarea organismului
 • au un gust delicios de fructe, legume sau rădăcini

 5 piloni simpli prin care respectăm fiecare client:

 • Vă punem la dispoziție livrare rapidă
 • Avem livrare low cost
 • Vă oferim o gamă largă de produse
 • Avem reguli simple și pentru rezolvarea reclamațiilor
 • Avem întotdeauna prețuri corecte

  GymBeam

 

Pentru fabricarea produselor noastre, în Germania, căutăm calitatea materiilor prime, care sunt de origine europeană, precum și la fel de eficient producem formule sofisticate. Producția are loc întotdeauna pe baza unor criterii și proceduri stricte în instalații de producție farmaceutică, complet acreditate, iar calitatea produselor fabricate și conținutul lor sunt  testate în mod periodic, sub supravegherea instituțiilor naționale de audit. În plus față de suplimente, am început să producem și să vindem sub marca Gym Beam Clothing și accesorii pentru fitness, pentru bărbați și femei, de la pantaloni scurți, treninguri, jambiere, la tricouri, hanorace și articole de îmbrăcăminte de compresie.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
  Formă
  Amestec
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
   • Vegetarian (3)
   • Vegan (3)
   • Fără gluten (3)
   • Fără lactoză (3)
   • Bio (3)
   • Fără OMG (3)
   • Fără îndulcitori artificiali (2)
   • Fără ambalaj din plastic (2)
   • Fără aspartam (3)
  1. Turmeric Shot - GymBeam
   Evaluarea:
   100% (52)
   Preţ special   9,90 Lei
  2. Ginger Shot - GymBeam
   Evaluarea:
   100% (95)
   Preţ special   9,90 Lei
  3. Immunity Support Package - GymBeam
   Evaluarea:
   100% (4)
   Preţ special   292,90 Lei

  3 Produse

  Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne