Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX

Producător: JNX
Evaluarea:
75 %

The Shadow este un nou stimulent de pre-antrenament, destinat utilizatorilor avansaţi, cu experienţă. Conţine o mulţime de stimulente puternice, precum cofeină, l-citrulină, beta-alanină si taurină, care asigură un val intens de energie, rezistenţă crescută la oboseală şi o concentraţie mentală imediată. O singură doză înainte de antrenament este îndeajuns să vă motiveze!

În stoc
Preţ special   34,69 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

The Shadow: un stimulent neobișnuit de pre-antrenament, pentru utilizatori avansaţi

The Shadow este un stimulent de pre-antrenament nou conceput pentru utilizatori avansaţi şi cu experienţă. Aţi încercat vreodată un stimulent de pre-antrenament, dar aţi fost dezamăgit de rezultatul obţinut? The Shadow nu vă va dezamăgi niciodată! Conţine o mulţime de stimulente puternice care asigură un val intens de energie, rezistenţă crescută la oboseală şi o concentraţie mentală imediată. O singură doză din această formulă de pre-antrenament vă introduce în modul de antrenament. Datorită acestei formule veţi ajunge mult mai departe decât până acum! 

           

Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX

           

The Shadow și componenţii săi cheie

  • Energie euforică: 350 mg de cofeină într-o doză va trezi energia şi unui utilizator avansat de stimulente şi va resimţi o creştere a acesteia.
  • Pompare extremă: 2 g de L-Citrulină şi 600 mg de Beta-Alanină anhidră vă vor pompa muşchii direct sub privirea voastră.
  • Fără oboseală ulterioară: O doză puternică de Beta-Alanină, L-leucină şi Taurină înseamnă că puteţi depune un efort fizic mai intens şi mai durabil!
  • Gust şi solubilitate: Veţi fi surprins de gustul magic al fructelor. În plus se dizolvă foarte uşor într-un shaker cu apă.
          

The Shadow și beneficiile sale:

  • un stimulent pre-antrenamnet extra eficient
  • oferă o pregătire maximă şi pentru un antrenament dificil
  • asigură o concentraţie mentală sporită
  • are un gust excelent
  • conţine L-Citrulină, Beta-Alanină, L-leucină şi Taurină
  • nu conţine creatină

                  

The Shadow Fruit Punch

                      

Ingrediente

Arome naturale și artificiale, acid citric, acid malic, silicat de calciu, dioxid de siliciu, sucraloză, acesulfam de potasiu FD şi C Red No.3.

           

Mod de administrare

Dizolvaţi o cupă (o linguriţă) în 200 - 300 ml de apă rece; luați cu 15-30 de minute înainte de antrenament. Agitaţi uşor înainte de administrare.

           

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (9 g)
Calorii 5 kcal
Carbohidraţi  1 g
Grăsimi 0 g
Proteine 0 g
Vitamina B6 450 mcg
Vitamina B12 8 mcg
Acid folic 250 mcg
Muscle Power Matrix3750 mg
Beta alanină 2000 mg
Taurină 1000 mg
L-leucíină 750 mg
Muscle Pump Fusion2600 mg
L-citrulină 2000 mg
Betaină anhidră 600 mg
Mental Focus Mind Lock855 mg
Cofeină anhidră 350 mg
L-tirozină 500 mg
Extract din frunze de măslin (40% Oleuropeină) 5 mg

           

Atenţie

Acest produs este destinat exclusiv persoanelor sănătoase, în vârsta de peste 18 ani. Nu este destinat persoanelor cu probeleme de sănătate anterioare sau care au administrat medicamente, copiilor până la vârsta de 18 ani, femeilor în timpul sarcinii sau alăptării, persoanelor sensibile la cofeină sau beta-alanină. Opriţi administrarea şi consultaţi-vă medicul în cazul în care aţi remarcat orice fel de reacţii adverse, legate de acest produs. Nu consumaţi în combinaţie cu cafea, alcool sau stimulente din alte surse. Pentru a preveni insomnia, nu administraţi cu minim 4 ore înainte de culcare. Puteţi remarca furnicături inofensive de piele. Se fabrică cu ajutorul echipamentelor ce prelucrează lapte şi ingredientele din soia. Nu administraţi în cazul în care închiderea de siguranţă este deteriorată sau lipseşte. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul