STRIX Sticle sport

Sticle sport de la producător STRIX este o categorie care oferă o gamă largă de sticle diverse potrivite pentru sport, precum și pentru utilizarea zilnică acasă, în deplasare, la facultate sau la serviciu. 

 Afișați mai multe

În categoria sticle sport, veți găsi:

 • Sticle de apă universale, asigurându-vă că aveți întotdeauna acoperite nevoile de hidratare. Sunt perfecte pentru ciclism, alergare, serviciu sau facultate. Puteți alege dintre diverse modele pentru a vă completa perfect stilul zilnic. Sticlele sunt disponibile atât pentru copii, cât și pentru adulți, oferind clasicele sticle sport, fabricate din materiale de înaltă calitate, care servesc ca o alternativă fără BPA la sticlele de apă din sticlă. Sunt potrivite pentru a păstra BCAA, băuturi pentru sportivi, creatină sau alte suplimente nutritive sub formă de pudră.
 • Sticlele fitness, care sunt perfecte pentru sala de sport și pot încăpea cu ușurință în rucsacuri, poșete sau genți. Acest lucru le face ideale pentru a le lua cu voi la facultate, la muncă și în călătorii pentru toți cei pasionați de sport. Un exemplu grozav este sticla Stellar cu un volum de 510 ml.
 • Hydrator, sticle cu volum mare care ajută la menținerea hidratării fără a necesita reumpleri frecvente.
 • Sticle de exterior nomad, realizate din materiale de înaltă calitate, cu caracteristici precum curele de umăr și alte funcții precum pai sau capace duble.
 • Sticle Infuser cu filtru de infuzare, potrivite pentru adăugarea de fructe, legume, ierburi sau gheață. Ideale pentru cei care preferă apa aromată ca alternativă mai sănătoasă la limonadele sau siropurile cu zahăr.
 • Sticle premium din sticlă și oțel inoxidabil, suficient de durabile pentru o utilizare de lungă durată. Nu rețin mirosurile și astfel nu vor afecta gustul băuturii voastre preferate. Acest lucru le face practice pentru utilizarea de zi cu zi, fie că sunteți la serviciu, la facultate sau faceți sport.
 • Sticle ecologice din bambus și clasice capabile să mențină temperatura optimă, potrivite nu doar ca sticle de apă, ci și pentru ceai și cafea. Pentru cei care prioritizează temperatura băuturii lor, avem și termosuri. Acestea sunt ideale pentru uz casnic și călătorii, asigurându-vă că nevoile voastre de hidratare sunt îndeplinite atât  în ceea ce privește băuturile reci, cât și cele calde.

Veniți să alegeți dintr-o gamă largă de sticle sport de diferite volume și materiale, potrivite pentru a păstra apă, limonada sau suplimentele voastre preferate sub formă de pudră.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (16)
 2. BeastPink (10)
 3. VENUM (3)
 4. VanaVita (2)
 5. STRIX (2)
 6. Science in Sport (1)
Volum (ml)
 1. 1800 ml (1)
 2. 510 ml (1)
Culoare
 1. negru (2)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Discount 32% (1)
Preț
Filtrează după
 1. Sticlă Nomad Bottle 1800 ml - STRIX
  Sticlă Nomad Bottle 1800 ml - STRIX
  91%
  91 % (31)
  136,90Lei
 2. Sticlă Stellar 510 ml - STRIX
  Sticlă Stellar 510 ml - STRIX
  100%
  100 % (4)
  71,90Lei

2 Produse