DR. GOERG Sosuri

Sosuri de la producător DR. GOERG Sosuri - este o categorie de produse care va aduce gustul la fiecare masă sărată sau dulce către perfecțiune. Mai mult, vă vor suprinde cu profilul nutrițional de înaltă calitate.

 Afișați mai multe

În această categorie veți găsi siropurile și dressing-urile ZERO care au un conținut minim de calorii, nu conțin zahăr sau grăsimi și sunt, de asemenea, perfect potrivite atunci când sunteți la dietă. Ele sunt împărțite în funcție de gustul lor în:

- sărate, cum ar fi ketchup, caesar sau barbecue. Acestea sunt potrivite pentru carne, alternativele ei vegetale, dar sunt extraordinare și pentru salate sau marinate, cu un rol aproape de neînlocuit atunci când faceți un grătar.

- dulci, care sunt o alternativă mai sănătoasă la siropul de căpșuni, ciocolată sau vanilie. Prin urmare, vor perfecționa gustul clătitelor, smoothie-urilor, terciului de la micul dejun, cașului sau brânzei de vaci, budincii sau al altor deserturi.

Sosurile din această categorie sunt, așadar, o alegere excelentă pentru pregătirea mâncărurilor complexe. Combinați-le cu paste și puteți prepara cu ușurință, de exemplu, spaghete bolognese.

Veniți și alegeți din gama noastră bogată de sosuri și răsfățați-vă cu gustul lor perfect.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (17)
 2. Franz Josef Kaiser (5)
 3. Xucker (1)
 4. DR. GOERG (1)
 5. Primavika (1)
Gramaj (g)
 1. 350 g (1)
Formă
 1. Lichidă (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. BIO (1)
 2. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. PREMIUM BIO Rice Syrup - DR. GOERG

1 Produs