GymBeam Clothing Șepci și căciuli sport

Șepci și căciuli sport de la producător GymBeam Clothing - este o categorie ce oferă o varietate de articole pentru cap. În zilele noastre, acestea nu se mai poartă doar ca protecție împotriva soarelui sau a frigului, deoarece au devenit și accesorii de modă elegante, care pot înveseli atât ținutele de vară, cât și pe cele de iarnă. Sunt multe mărimi din care puteți alege, astfel încât fiecare femeie să își găsească produsul ideal. 

 • Șepcile au de obicei dimensiuni reglabile, asigurând o potrivire perfectă pentru circumferința oricărui cap. Un alt avantaj este designul lor elegant. Puteți opta pentru o șapcă neagră clasică care să meargă cu aproape orice. Totuși, dacă vă place să experimentați, puteți alege o șapcă colorată pentru a înveseli orice ținută. În acest fel, veți arăta elegant și veți avea o protecție suplimentară împotriva razelor directe ale soarelui, indiferent de ceea ce faceți. Șepcile sunt potrivite, de asemenea, și pentru atunci când mergeți în vacanță, pentru activitățile zilnice și chiar și pentru sală, unde vă vor menține părul bine strâns în timp ce faceți exerciții. 
 • Căciulile vă vor oferi confort și căldură, chiar și atunci când afară este foarte frig. Acestea sunt fabricate din materiale confortabile care, de asemenea, elimină eficient transpirația. În plus, veți aprecia cu siguranță gradul de confort pe care acestea îl oferă, dar și designul lor bine lucrat.
 • Cagula Balaclava este realizată din materiale funcționale și vă ajută să vă mențineți capul și gâtul cald. Este excelentă pentru activități precum alergarea sau mersul cu bicicleta pe vreme mai rece. În plus, o puteți purta ca strat funcțional sub o cască pentru schi, snowboard și alte sporturi de iarnă 

Șepcile și căciulile pentru bărbați sunt esențiale pentru toate cele care caută să adauge un accesoriu la modă ținutelor lor, dar care în același timp caută și protecție împotriva razelor solare sau a vremii răcoroase. Iar dacă faceți sport în mod regulat, o cagulă balaclava funcțională ar trebui să fie cu siguranță o parte a echipamentului vostru, deoarece vă va ține de cald și vă va ajuta să eliminați transpirația.

Afișați mai multe

6 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. Under Armour (10)
 2. GymBeam Clothing (6)
 3. STRIX (3)
 4. LABELLAMAFIA (2)
 5. GymBeam (1)
 6. XBEAM (1)
Culoare
 1. negru (2)
 2. gri (2)
 3. shadow (2)
 4. burgundy (1)
 5. military green (1)
Material
 1. 55% cotton, 45% polyester (4)
 2. acrilic (2)
Dimensiune
 1. uni (6)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Zimná čiapka Beanie Black - GymBeam
  Căciulă de iarnă Beanie Black - GymBeam
  97%
  97 % (23)
  49,90Lei
 2. Mesh Panel Cap Black - GymBeam
  Șapcă Mesh Panel Cap Black - GymBeam
  96%
  96 % (27)
  51,90Lei
 3. Zimná čiapka Beanie Grey - GymBeam
  Căciulă de iarnă Beanie Grey - GymBeam
  97%
  97 % (23)
  49,90Lei
 4. Mesh Panel Cap Military Green - GymBeam
  Șapcă Mesh Panel Cap Military Green - GymBeam
  100%
  100 % (6)
  25,90Lei
 5. Șapcă Mesh Panel Cap Grey - GymBeam
  Șapcă Mesh Panel Cap Grey - GymBeam
  94%
  94 % (10)
  51,90Lei
 6. Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam
  Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam
  100%
  100 % (9)
  49,90Lei

6 Produse