GymBeam Clothing Prosoape

Prosoape de la producător GymBeam Clothing este o categorie care prezintă diverse tipuri de prosoape potrivite pentru activități sportive la sală sau acasă. În plus, le veți găsi utile ca prosoape de yoga, pentru plajă, activități în aer liber, înot sau ca parte a genții de călătorie. Multe dintre ele sunt potrivite și pentru utilizarea de zi cu zi.

 Afișați mai multe

În categoria prosoape sport, veți găsi:

 • Prosoape cu uscare rapidă, perfecte pentru fiecare sesiune de antrenament. Absorb eficient umezeala, asigurându-vă că rămâneți uscați chiar și atunci când transpirați intens. În plus, pot servi drept saltea în timpul diferitelor exerciții sau le puteți așeza peste aparatele din sală pentru a nu-i deranja pe ceilalți cu urmele voastre de transpirație. Oferta include și versiunile maxi și mini.
 • Prosoapele din microfibră, care, de asemenea, se usucă rapid, sunt foarte compacte și încap în orice geantă sport. Sunt disponibile în dimensiuni medii și maxi, potrivite nu doar ca saltele pentru exerciții, în sesiunile de yoga, ci și ca prosoape pentru uscare după duș.
 • Prosoape de plajă, ideale pentru plajă și care vă garantează confort în timp ce vă bronzați. În mod similar, ponchourile de plajă vă vor ajuta să vă uscați și vă vor ține de cald după ce ați ieșit din apă. Le puteți folosi și ca halat de baie după un duș necesar după antrenament.
 • Prosoapele sport și prosoapele pentru utilizarea de zi cu zi din bumbac de înaltă calitate sunt potrivite nu numai pentru fiecare sesiune de antrenament, ci și pentru utilizarea zilnică în baie. Sunt foarte blânde cu pielea și absorb eficient umezeala, asigurându-vă întotdeauna că v-ați uscat bine, fie după un antrenament, fie după rutina zilnică de igienă.

Veniți și alegeți dintr-o gamă largă de prosoape care sunt perfecte pentru activități sportive și de agrement.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (12)
 2. BeastPink (8)
 3. Cellucor (1)
 4. GymBeam Clothing (1)
Culoare
 1. negru (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. New (1)
 2. PRISLUSENSTVO20 (1)
Filtrează după
 1. Prosop poncho Terry Black - GymBeam

1 Produs