MADMAX Mănuși pentru fitness

Mănuși pentru fitness de la producător MADMAX reprezintă echipamente esențiale pentru oricine se implică în antrenamente de forță și își dorește să evite calusurile, blisterele și alte abraziuni ale mâinilor. De cele mai multe ori aceste mănuși acoperă palmele și părțile inferioare ale degetelor, care sunt implicate în priză. De obicei zona din jurul încheieturilor a acestor mănuși este reglabilă pentru a oferi o mulare mai bună în timpul antrenamentului. Totuși, scopul acestor mănuși nu este de a vă proteja mâinile. Ele au și alte funcții importante, precum absorbția transpirației. Acest lucru previne alunecarea echipamentului fitness, asigurând în același timp o priză mai fermă.

Ce tipuri de mănuși puteți găsi în această categorie?

 • Mănușile fitness pentru femei și bărbați sunt folosite în special la sală, pentru exerciții cu gantere, haltere, aparate sau la bara de tracțiuni. Fie că faceți tracțiuni sau vă lucrați abdomenul, o priză sigură este esențială, iar aceste mănuși vă ajută fix cu acest lucru. Mai mult decât atât, de obicei au o suprafață anti-alunecare și proprietăți eficiente de absorbție a transpirației, permițându-vă să o mențineți mai mult. Acest lucru vă poate ajuta să efectuați mai multe repetări în fiecare set.
 • Sportivii de anduranță vor găsi și ei ceva pe placul lor. De exemplu, există Mănușile Unstoppable cu degete, care oferă căldură în timpul alergatului sau ciclismului pe vreme rece.
 • Pe lângă mănușile fitness, în această categorie veți găsi și pad-uri de prindere. Acestea reprezintă o alegere populară printre persoanele care își doresc o priză mai fermă, dar cărora nu le place să poarte mănuși complete. Pad-urile de prindere sunt ușor de pus și protejează palmele și părțile inferioare ale degetelor. De asemenea, cuprind și pad-uri anti-alunecare, asigurând o priză mai fermă a halterei, de exemplu.

Mănușile diferă nu numai prin faptul că sunt cu degete sau fără degete, ci și prin materialele folosite. Puteți alege între mănuși din neopren, mănuși confecționate din microfibră, piele, nailon, poliester și alte materiale rezistente.

Afișați mai multe

6 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (12)
 2. CHIBA (10)
 3. MADMAX (6)
 4. C.P. Sports (4)
 5. RDX Sports (2)
 6. Under Armour (1)
 7. Harbinger (1)
 8. GAIAM (1)
 9. STRIX (1)
Culoare
 1. shadow (2)
 2. negru (1)
 3. negru-portocaliu (1)
 4. negru-gri (1)
 5. negru-roz (1)
 6. verde (1)
 7. gri (1)
 8. lilac (1)
Dimensiune
 1. S (5)
 2. M (5)
 3. L (4)
 4. XL (4)
 5. XXL (4)
 6. XS (1)
 7. L/XL (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Mănuși Fitness Rainbow Pink - MADMAX
  Mănuși Fitness Rainbow Pink - MADMAX
  100%
  100 % (2)
  39,90Lei
 2. Mănuși fitness Signature - MADMAX
 3. Mănuși fitness Professional Exclusive - MADMAX
  Mănuși fitness Professional Exclusive - MADMAX
  87%
  87 % (3)
  73,90Lei
 4. Damasteel - MADMAX
  Mănuși de fitness Damasteel - MADMAX
  80%
  80 % (2)
  105,90Lei
 5. MAXGRIP Neoprene Wraps - MADMAX
 6. Extreme 2nd edition - MADMAX
  Mănuși fitness Extreme 2nd Edition - MADMAX
  60%
  60 % (1)
  95,90Lei

6 Produse