Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Manuka Health

Manuka Health

Manuka Health este un brand certificat din Noua Zeelandă, fondat în 2006, care comercializează miere și produse din miere de cea mai înaltă calitate. Această miere este produsă dintr-o plantă locală numită Manuka, care este excepțională datorită conținutului său de MGO (metilglicoxal) un compus organic, lucru care o face populară și în diferite domenii ale medicinei. Planta este cultivată doar în Noua Zeelandă, iar producția de miere este posibilă doar câteva săptămâni pe an, atunci când aceasta înflorește.

 

În anul 2008, Manuka Health a introdus pentru prima dată distribuția de miere în funcție de conținutul de MGO, ca o metodă mai precisă și mai fiabilă de determinare a calității mierii de Manuka. Sistemul de etichetare MGO Manuka este important deoarece:

 • Se bazează pe știință și cercetare - Un sistem de certificare precis și fiabil pentru mierea Manuka pentru nivelul de metilglicoxal, care poate fi verificat în orice laborator.

 • Este verificat - Fiecare lot de miere de Manuka este testat și certificat, ceea ce garantează un nivel minim de MGO, care este menționat în mod clar pe ambalaj.

 • Este evident și clar - Miere de Manuka MGO ™ 400+ înseamnă o garanție a unui conținut minim de 400 mg de metilglioxal pe kilogram de miere de Manuka.


Manuka Health 
testează fiecare lot de miere pentru a asigura cea mai înaltă calitate și puritate a mierii. Compania acoperă întregul proces de producție, de la apicultură până la produsul final și fiecare miere trebuie să îndeplinească standardele stricte de calitate și siguranță pentru a menține proprietățile compușilor bioactivi. Încercați mierea de Manuka, care este extrem de sănătoasă și hrănitoare!

 

Manuka Health

 

Surse

 1. Miere de Manuka MGO™ 250+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   149,90 Lei
 2. Miere de Manuka MGO™ 550+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   609,90 Lei
 3. Miere de Manuka MGO™ 400+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special   219,90 Lei

3 Produse