Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lenny & Larry

Lenny & Larry vă oferă produse de patiserie, care nu doar că sunt foarte gustoase, dar în același timp conțin foarte multe proteine și fibre. Motivația companiei este de a oferi nu doar proteine în formă clasică, dar de a găsi un mod mai bun de a obține alimente cu multe proteine și în acelați timp să măncâm ceva gustos. Astfel a început Lenny & Larry în anul 1993 să experimenteze gusturi și ingrediente noi și așa a apărut o nouă categorie de alimente: produse de patiserie: Vegan, Kosher și fără OMG-uri – acestea sunt ingrediente conținute în popularele Complete Cookies. Produsele conțin un amestec secret de proteine din plante.

 

Lenny & Larry

 

Compania se laudă mai ales cu biscuiții lor, care au un gust ca și cookie-urile făcute acasă și le puteți găsi în 11 arome interesante. Și asta nu este tot. Lenny & Larry tânjește după o inovare continuă și produc și snack-uri noi cu proteine, de exemplu Muscle Brownies, Muscle Muffins și multe altele.

SURSE