Genți & rucsacuri - mov inchis

Genți & rucsacuri este o categorie care oferă accesorii convenabile care se adresează nu numai sportivilor, ci și tuturor celor care doresc să-și poarte echipamentul, accesoriile sau obiectele personale esențiale în fiecare zi. Cu o varietate de modele, stiluri și materiale disponibile, toată lumea va găsi cu siguranță ceva pe gustul său.

 Afișați mai multe

Categoria genți & rucsacuri include:

  • Rucsacuri în diverse forme, culori și modele, perfecte pentru drumeții, precum și pentru utilizarea de zi cu zi la facultate sau la serviciu. Oferă mult spațiu de depozitare, protejându-vă toate bunurile fără efort. Unele se mândresc chiar cu un compartiment separat pentru laptopuri și un buzunar exterior pentru sticle de apă. În general, sunt concepute pentru a nu dezamăgi, fie că doriți un rucsac de zi cu zi, un rucsac pentru călătorii, un rucsac pentru drumeții sau un rucsac pentru serviciu sau școală.
  • Genți sport atât pentru bărbați, cât și pentru femei, sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi și la sala de sport, deoarece îndeplinesc toți parametrii practici. Acestea oferă spațiu amplu de depozitare și sunt prevăzute cu caracteristici standard, cum ar fi un buzunar din plasă pentru sticla de apă și curele pentru agățat.
  • Genți pentru alimente de dimensiuni compacte, cu spațiu de depozitare pentru recipiente din plastic, asigurându-vă că aveți întotdeauna mâncărurile cu voi. Oricine dorește să-și țină caloriile sub control, să-și ia pachetul de prânz sau să-și pregătească mesele pentru serviciu, universitate sau deplasare le va aprecia cu siguranță.
  • Rucsacuri impermeabile cu o acoperire exterioară specială, care vă asigură că lucrurile voastre rămân uscate chiar și atunci când plouă sau ninge. Sunt potrivite pentru oricine caută un rucsac pentru călătorii sau un rucsac pentru utilizare zilnică la serviciu, la sală sau la facultate.
  • Borsete practice ideale pentru depozitarea diverselor obiecte de valoare, cum ar fi telefonul mobil, portofelul sau cheile. Sunt potrivite pentru orice ocazie și completează frumos ținuta voastră. În plus, oferă spațiu suplimentar de depozitare, astfel încât nu trebuie să vă bazați doar pe buzunare. Nu în ultimul rând, sunt ideale și pentru sport, pentru oricine caută o borsetă pentru alergare, antrenament de anduranță, mers rapid sau drumeții.
  • Genți sport pentru nevoi specifice, cum ar fi un rucsac alergare cu un sac de apă pentru a asigura o hidratare optimă în timpul performanțelor de anduranță. Cei cărora le place activitatea fizică combinată cu relaxarea vor aprecia cu siguranță geanta de yoga, asigurându-se că au mereu cu ei salteaua de yoga. Oferta include și sacoșe eco sau trusă de frumusețe, completate de o geantă de toaletă pentru cosmetice.

Veniți și alegeți din gama noastră largă de genți sport potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.