Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition este o companie implicată în dezvoltarea, producția și vânzarea de suplimente alimentare începând din anul 1996. În prezent este considerată ca fiind unul dintre cei mai importanti producători de suplimente nutriționale din Europa. Fondatorul său este Gaspari, un fost campion mondial la culturism, Mr. Universe, câștigător al Arnold Classic, de 3 ori al concursului Mr Olympia. Pentru dl Gaspari a fost întotdeauna clar cât de greu poate fi să atingi rezultatele dorite. Dl Gaspari combină pasiunea lui pentru sport și cunoștințele aprofundate în domeniul culturismului și al nutriției sportive.

 

gaspari nutriton

 

Gaspari Nutrition este acum cunoscut pe scară largă în fabricarea majorității produselor de nutriție sportivă și alimente sănătoase pe teritoriul întregului Regatul Unit și Irlandei. Compania are propriii săi biochimiști, oameni de știință și experți care studiază în mod constant cele mai noi tehnologii pentru dezvoltarea de suplimente nutritive avansate. Compania si-a castigat epitetul "inovatori în stilul vechi" bazat pe munca grea si rezultate dovedite. Suplimentele Gaspari asigură puritatea, calitatea și eficiența, astfel încât să puteți fi sigur că au cele mai pure ingrediente în fiecare produs. Cunoscut ca un atlet de top, Gaspari Nutrition a devenit sinonim cu fiabilitatea.

 

Surse

 

Te interesează produsele acestui brand?

 

 1. Aminoacizi AminoMax 8000 350 tab - Gaspari
  Evaluarea:
  0% (0)
  Indisponibil pe termen lung
 2. Proteine MyoFusion Advanced 1814 g - Gaspari
  Evaluarea:
  80% (2)
  Indisponibil pe termen lung
 3. Aminoacizi BCAA 6000 180 tab - Gaspari
  Evaluarea:
  0% (0)
  Indisponibil pe termen lung