Climaqx Extensoare și benzi elastice

Extensoare și benzi elastice de la producător Climaqx este o categorie care include o gamă largă de benzi de rezistență și extensoare care pot fi folosite pentru antrenamente full-body. Există multe benzi elastice și extensoare de diferite mărimi și niveluri de rezistență din care puteți alege, care sunt potrivite pentru antrenamentele acasă, în spații special amenajate pentru antrenamente, la sală și chiar în timpul călătoriilor. Sunt benefice și pentru exercițiile de recuperare. Cu siguranță sportivii începători și avansați vor găsi ceva pe placul lor prin selecția diversă a acestor unelte fitness populare.

 Afișați mai multe

Cum să alegeți nivelul corect de rezistență al benzii elastice?

Banda elastică ideală ar trebui să se potrivească forței actuale și exercițiilor specifice. Dacă abia începeți să vă antrenați, optați pentru o bandă cu rezistență mai redusă. Pe măsură ce progresați și deveniți mai puternici, puteți crește treptat rezistența. Totuși, atunci când folosesc benzile de rezistență pentru tracțiuni la bară, începătorii pot obține mai multe beneficii de la o bandă cu rezistență mai mare pentru a-i ajuta în timpul exercițiului. Acestea fiind spuse, dacă sunteți interesați de un antrenament echilibrat și de creșterea treptată a forței, cel mai bine este să aveți la dispoziție mai multe tipuri de benzi și extensoare.

Tipuri de extensoare și benzi elastice

 • Benzile elastice elementare includ benzile elastice Resistance Band Set, care constau în benzi alungite dintr-un singur strat cu diferite niveluri de rezistență. Aceste benzi sunt utile pentru împins deasupra capului, ridicări laterale, bicep curls și, de asemenea, completează antrenamentele la sală, yoga, Pilates și exercițiile de recuperare. În plus, pot fi folosite pentru fluturări cu gantere, ramat înainte sau din poziția șezut și multe alte exerciții.
 • Un alt tip include benzi elastice mai scurte cu o formă circulară închisă, folosite de obicei pentru diferite tipuri de fandări, genuflexiuni și alte exerciții pentru picioare. De asemenea sunt potrivite pentru exercițiile de încălzire, stretching, exerciții de recuperare, yoga, Pilates și antrenament de forță. Dacă vă faceți griji cu privire la faptul că materialul din cauciuc este inconfortabil puteți opta pentru benzile elastice acoperite cu material textil. Aceste așa numite Booty Bands pot oferi o rezistență mai mare, fiind foarte eficiente dacă vizați fesele și picioarele.
 • Benzile de rezistență mai lungi cu buclă închisă pot fi înfășurate în jurul unei bare pentru tracțiuni pentru a vă ajuta să faceți tracțiuni. Pot fi folosite și pentru diferite exerciții de tragere și vizează diferite grupe de mușchi.
 • Pentru a crește intensitatea antrenamentelor acasă și la sală, extensoarele cu mânere pot fi atașate cu ușurință și folosite pentru un antrenament mai solicitant. Acestea sunt folosite de obicei pentru antrenarea părții superioare a corpului. Mânerele pot fi atașate și de picior, permițându-vă să efectuați exerciții pentru picioare și fese. Dacă nu știți sigur ce extensor să alegeți, setul de extensoare reglabile pentru piept reprezintă o alegere bună.

Pentru mai multă inspirație de antrenamente cu benzile elastice, puteți consulta articolul nostru: 30 de exerciții cu benzile elastice pentru întregul corp

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (20)
 2. Spokey (6)
 3. Climaqx (3)
 4. BeastPink (2)
 5. MADMAX (1)
Culoare
 1. negru (1)
 2. roz (1)
 3. lime (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Bandă elastică Booty Band Pink - Climaqx
  Bandă elastică Booty Band Pink - Climaqx
  100%
  100 % (10)
  99,90Lei
 2. Bandă elastică Booty Band Lime - Climaqx
  Bandă elastică Booty Band Lime - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  99,90Lei
 3. Bandă elastică Booty Band Black - Climaqx
  Bandă elastică Booty Band Black - Climaqx
  100%
  100 % (2)
  99,90Lei

3 Produse