Bodylab24 Batoane energizante & Batoane din ovăz

Batoane energizante & Batoane din ovăz de la producător Bodylab24 - este o categorie de gustări care sunt perfecte pentru un boost rapid de energie. Acestea sunt în special batoanele cu ovăz tradiționale, cu un conținut mai mare de proteine, batoane energizante cu un conținut mai mare de carbohidrați și batoane energizante RAW. Vor fi utile pentru toți pasionații de un stil de viață activ, dar și pentru sportivi și pentru toți cei care sunt în căutarea unei surse eficiente de energie.

În general, profilul ingredientelor acestor gustări oferă o cantitate suficientă de nutrienți, conduși de carbohidrați și completați de proteine. De asemenea, adăugarea de vitamine sau minerale nu face excepție. De exemplu, aici puteți găsi MoiMüv Protein Flapjack cu un conținut mare de proteine disponibile imediat. Combate rapid senzația de foame și grație profilului de ingrediente excelent împreună cu un raport echilibrat de macronutrienți, poate fi considerat o gustare echilibrată care va oferi tot ceea ce este necesar.

 Afișați mai multe

Când să alegeți batoanele energizante și batoanele din ovăz?

Batoanele energizante și batoanele din ovăz pot fi împărțite în două grupe, clasice și cele cu un conținut mai mare de proteine. Cele clasice conțin o cantitate mare de carbohidrați și prin urmare, servesc în special la refacerea energiei. Sunt ideale ca gustare înainte sau după antrenament. Acestea fiind spuse, sunt excelente și ca brunch sau ca o alternativă mai sănătoasă la dulciurile obișnuite și pot fi savurate în orice moment al zilei. Indiferent dacă sunteți la serviciu, la universitate sau într-o drumeție. Le veți aprecia și ca gustare în timpul diverselor activități sportive, precum schi, schi fond, înot, patinaj, ciclism și altele asemănătoare. 

Batoanele din ovăz proteice pot fi savurate în orice moment al zilei pentru a reface rezerva de energie și proteine. Sunt ideale ca gustare sau ca brunch delicios care vă va sătura pe deplin. În plus, sunt excelente ca desert la cafea și sunt alegerea ideală pentru a ține sub control pofta de dulce. Nu în cele din urmă, batoanele din ovăz proteice pot fi o parte minunată a dietei și când încercați să pierdeți în greutate sau să dezvoltați masă musculară.

Gustați din oferta noastră de batoane energizante și batoanele din ovăz și simțiți pe propria piele valul de energie.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Nutrend (2)
 2. Mars (2)
 3. GymBeam (1)
 4. All Stars (1)
 5. Oatein (1)
 6. Science in Sport (1)
 7. Bombus (1)
 8. TOMM´s (1)
 9. Bodylab24 (1)
Aromă
 1. banană (1)
 2. cocos (1)
Gramaj (g)
 1. 50 g (1)
 2. 12 x 50 g (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Energy Oats Bar - Bodylab24
  Stoc epuizat
  Baton cu ovăz - Bodylab24
  100%
  100 % (2)

1 Produs