Chiba Bandaje pentru antrenament

Bandaje pentru antrenament de la producător Chiba Bandaje pentru antrenament este o categorie care prezintă o selecție largă de mănuși și bandaje concepute pentru a stabiliza membrele în timpul antrenamentelor. Aici veți găsi bandaje pentru întărirea spatelui, cotului, încheieturii mânii, genunchilor sau glezneiConfecționate din material elastic, aceste mănuși și bandaje se adaptează la forma membrului, oferind suport optim și permițând mișcarea naturală. Acest lucru ajută la reducerea a riscului de rănire în timpul exercițiilor fizice. Aceste accesorii practice sunt cel mai frecvent utilizate de persoanele cu probleme articulare care doresc să-și îmbunătățească stabilitatea.

Cu toate acestea, ele sunt utile și în timpul sesiunilor de ridicare a greutăților atunci când aveți nevoie de sprijin suplimentar pentru articulații. Acest lucru le face potrivite pentru antrenamentul de forță, sporturi de echipă, sporturi de contact și diverse activități recreative, precum și în perioadele de reabilitare după accidentare. 

 Afișați mai multe

Tipuri de mănuși și bandaje:

 1. Mănuși din neopren: Având material elastic, aceste mănuși acoperă bine genunchiul, glezna sau cotul. Pur și simplu, le întindeți pe membru înainte de antrenament. Totuși, este esențial să alegeți dimensiunea corectă pentru o potrivire perfectă.
 2. Bandaje clasice: Folosite pentru înfășurarea membrului, aceste bandaje oferă avantajul ajustării în funcție de nevoile individuale. Sunt potrivite pentru cot, încheietura mâinii, genunchi sau gleznă.
 3. Bandaje terapeutice: Aceste bandaje includ pungi de gel care pot fi răcite sau încălzite după caz. În funcție de tip, bandajul poate fi aplicat ca o compresă pe cap, gleznă sau genunchi. Oferă alinare, induc o senzație de relaxare și sunt deosebit de benefice pentru sportivi în timpul perioadei de recuperare după o accidentare.

În această categorie, veți găsi, de asemenea, benzi kinesiologice, care sunt potrivite în caz de întinderi sau leziuni din cauza suprasolicitării mușchilor, tendoanelor sau ligamentelor. Sunt ușor de utilizat și, atunci când sunt aplicate corect, rămân ferm pe loc. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit de către sportivi, precum și de persoanele care întâmpină probleme la genunchi sau alte probleme musculo-scheletice. În plus, sunt disponibile și benzi de reabilitare, care servesc pentru înfășurarea prin compresie a diferitelor părți ale corpului, cum ar fi genunchii, coatele sau gleznele. Acest lucru duce la modificări ale fluxului sanguin în mușchi, ceea ce poate duce în cele din urmă la o mobilitate îmbunătățită a membrului afectat. Sportivii au adoptat această metodă în timpul recuperării membrelor slăbite și, de asemenea, în pregătirea pentru efortul fizic.

De asemenea, oferta include banda pentru restricția fluxului sanguin în bicepși. Acest instrument funcționează pe sistemul Blood Flow Restriction (BFR), o metodă de antrenament bazată pe restricția localizată a fluxului sanguin. Această metodă este în prezent cercetată pe larg pentru potențialele sale efecte benefice asupra creării unui mediu care ar stimula creșterea musculară (hipertrofie musculară). Prin urmare, este potrivită în principal pentru sportivii de forță. În plus, pasionații sporturilor cu rachetă vor aprecia cu siguranță manșete de compresie pentru brațe. În cele din urmă, pentru alergători și alți sportivi de anduranță, oferim jambiere de compresie, care le pot îmbunătăți performanța.

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Utilizare
 1. Genunchi (2)
 2. Încheietură (1)
 3. Cot (1)
Producător
 1. GymBeam (24)
 2. CHIBA (4)
 3. Climaqx (3)
 4. GymBeam Clothing (2)
 5. RDX Sports (2)
 6. MADMAX (2)
Culoare
 1. negru (2)
 2. negru - roșu (2)
Dimensiune
 1. M (2)
 2. L (2)
 3. XL (2)
 4. XXL (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Bandaje pentru încheietura mâinii Black Line - Chiba
  Bandaje pentru încheietura mâinii Black Line - Chiba
  100%
  100 % (3)
  75,90Lei
 2. Bandaj din neopren pentru cot - Chiba
  Bandaj din neopren pentru cot - Chiba
  100%
  100 % (1)
  326,90Lei
 3. Bandaje pentru genunchi Black Line - Chiba
  Bandaj pentru genunchi Black Line - Chiba
  40%
  40 % (1)
  119,90Lei
 4. Bandaj din neopren pentru genunchi - Chiba
  Bandaj din neopren pentru genunchi - Chiba
  100%
  100 % (1)
  380,90Lei

4 Produse