Arena

Arena

Arena este un brand al vizionarului sportiv Horst Dassler, fiul fondatorului Adidas. Acesta este dedicat sporturilor nautice, iar portofoliul său include costume de baie de înaltă performanță, ochelari de înot, padele, șepci și kickboards, precum și alte accesorii atât pentru înotătorii profesioniști, cât și pentru amatori, precum și pentru pasionații de hobby.

 Afișați mai multe

Acesta este și motivul pentru care este recunoscut pentru faptul că are o rețea largă de parteneriate cu sportivi de elită, dintre care mulți au câștigat medalii de aur la Jocurile Olimpice, precum și la alte competiții notabile de înot. Printre cei mai cunoscuți sportivi care au colaborat cu Arena se numără nume precum medaliata cu aur australiană Cate Campbel, campionul italian la diferite competiții mondiale Thomas Ceccon sau câștigătoarea campionatului european suedez Louise Hansson.

Fiecare detaliu din portofoliul acestui brand celebru este născut din pasiunea pentru sport și inovație și design italian care se concentrează pe performanță, stil și confort. Arena este, de asemenea, dedicată durabilității și investește într-o varietate de domenii preocupate de promovarea unei abordări responsabile a planetei. Scopul său este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pasionat de stil de viață activ și iubitor de sporturi nautice.

Surse

 Afișați mai puțin

7 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Culoare
 1. negru (2)
 2. verde (2)
 3. gri (2)
 4. portocaliu (1)
Material
 1. 50% Thermoplastic Rubber, 50% Polypropylene (1)
Dimensiune
 1. L (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. New (1)
Preț
Filtrează după
 1. Ochelari de înot The One Smoke Black - Arena
 2. Palete de înot Vortex Evolution Grey - Arena
 3. Dopuri pentru urechi Pro Green - Arena
 4. Clips de înot pentru nas Pro II Grey - Arena
 5. Cască de înot Classic Silicone Grey - Arena
 6. Placă de înot Orange - Arena
 7. Ochelari de înot Python Mirror Black White - Arena
  Stoc epuizat

7 Produse