Science in Sport Alte suplimente speciale

Alte suplimente speciale de la producător Science in Sport - este o categorie în care puteți găsi o gamă largă de produse. Acestea conțin extracte din plante sau alte substanțe pentru a susține vitalitatea generală a organismului sub formă practică de capsule, tablete sau pulbere. Acestea sunt destinate nu numai sportivilor de diverse discipline, ci și tuturor celor care doresc să aibă grijă de corpul lor.

 Afișați mai multe

Alte suplimente sunt împărțite în ceea ce privește profilul ingredientelor:

 • mono-componente, care conțin o substanță specifică cu efect specific
 • multi-componente, care combină mai multe substanțe funcționale cu efect de acțiune sinergică

Un exemplu de supliment mono-component este N-acetil L-cisteina care este un aminoacid. Este în mod obișnuit căutat de persoanele care doresc să-și maximizeze sănătatea și vitalitatea. În același timp, se numără printre antioxidanții care luptă împotriva radicalilor liberi și protejează împotriva stresului oxidativ. Sportivii și pasionații de fitness pot aprecia și extractul din glucomannan, care este o fibră solubilă. În același timp, contribuie la menținerea unui nivel normal de colesterol în sânge. În plus, își poate crește volumul de câteva ori ceea ce poate contribui la o senzație mai mare de sațietate. Ca parte a unei diete cu o valoare energetică redusă, poate sprijini și pierderea în greutate. Prin urmare, este un supliment foarte popular în rândul persoanelor care încearcă să slăbească. Acidul hialuronic care se găsește în piele, păr, articulații sau în jurul ochilor, poate ajuta la susținerea vitalității generale. Menține apa în celulele țesuturilor, pe suprafața ochilor și elasticitatea cartilajelor. Poate susține eficient un aspect tineresc.

Pentru cei care caută mai multe substanțe funcționale cu efect sinergic într-un singur amestec, există și suplimente multi-componente. Acestea includ, de exemplu, Sun Kiss pentru persoanele care doresc un bronz frumos și un aspect tineresc al pielii. Pe lângă frumusețea exterioară, este foarte important să ne gândim și la sănătatea internă a corpului. Un supliment complex numit Suport Tiroidian poate ajuta în acest sens. Conține iod și seleniu, care contribuie la buna funcționare a glandei tiroide. Femeile, care au o problemă cu retenția excesivă de apă, pot fi mulțumite de suplimentul complex Water Loss. Conține extracte naturale, magneziu și vitamina B6, care pot ajuta la reducerea excesului de apă din organism.

Alegeți din oferta noastră de alte suplimente nutritive speciale și simțiți gama lor largă de efecte benefice asupra pielii voastre.

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (64)
 2. NOW Foods (35)
 3. OstroVit (23)
 4. BeastPink (7)
 5. Purasana (5)
 6. ActivLab (4)
 7. VanaVita (4)
 8. VemoHerb (4)
 9. Amix (3)
 10. Applied Nutrition (3)
 11. Science in Sport (3)
 12. Goldfield (1)
 13. Ghost (1)
 14. GYMQUEEN (1)
Aromă
 1. măr (1)
 2. lămâie şi lime (1)
 3. portocală (1)
 4. tropical (1)
 5. vanilie (1)
Gramaj (g)
 1. 1600 g (1)
Volum (ml)
 1. 60 ml (2)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Pudră (1)
 2. Lichidă (1)
Amestec
 1. Mix (3)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (3)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (3)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (3)
BIO (3)
Fără OMG (3)
Fără îndulcitori artificiali (3)
Fără ambalaj din plastic (3)
Fără aspartam (2)
 1. GO Isotonic Energy Gels - Science in Sport
 2. Proteine REGO Rapid Recovery - Science in Sport
  Proteine REGO Rapid Recovery - Science in Sport
  90%
  90 % (4)
  194,90Lei
 3. Beta Fuel Gel + Nootropics - Science in Sport
  Beta Fuel Gel + Nootropics - Science in Sport
  100%
  100 % (2)
  13,90Lei

3 Produse