Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Optimum Nutrition Alimente sănătoase

Optimum Nutrition Alimente sănătoase

Optimum Nutrition Alimente sănătoase

Alimente sănătoase de la producător Optimum Nutrition - această categorie cuprinde alimentele care sunt esențiale pentru definierea siluetei fiecărui sportiv. Am pregătit pentru voi o serie de alimente sănătoase care nu numai că au un gust excelent, dar au și efecte benefice asupra organismului. În această categorie veți găsi alimente fitness, precum unturi din diferite tipuri de nuci sau băuturi pre-antrenament, destinate utilizării înainte de antrenament și post-antrenament, destinate consumului după antrenament. Nu ar trebui să uitați nici de ingredientele pentru gătit, care sunt gustoase și sănătoase și se regăsesc sub formă de sosuri fără calorii sau uleiuri pentru gătit.

vezi mai mult

Puteți alege dintr-o gamă largă de super-alimente, care sunt bogate în vitamine și minerale, au efect antioxidant și susțin sistemul imunitar. Regenerarea și creșterea masei musculare vor fi susținute de gustările proteice, precum clătite proteice sau pizza proteică. Pentru iubitorii unui stil de viață sănătos sunt ideale produsele care oferă un raport echilibrat de nutrienți, precum cereale, terci de ovăz și müsli. Alimentele fitness oferă un portofoliu nutritiv bogat, care vă ajută să vă atingeți mai ușor obiectivele fitness.


 

optimum nutrition gymbeam

 

Optimum Nutrition a fost fondată în anul 1986 de către frații Tony și Michael Costello. Frații antreprenori au văzut oportunitatea și necesitatea de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea și viziunea inovatoare în industria de nutriție sportivă. Brand-ul ON a fost gata pentru a satisface cele mai înalte cerințe. După 22 de ani de succes își reflectă poziția dominantă. Proteinelle 100% Whey Gold au fost mult timp un lider între produsele proteice, conform evaluărilor.

 

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Producător
Aromă
Gramaj (g)
Volum (ml)
Formă
Amestec
Etichetele produselor
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (2)
  • Vegan (4)
  • Fără gluten (4)
  • Fără lactoză (4)
  • Bio (4)
  • Fără OMG (2)
  • Fără îndulcitori artificiali (4)
  • Fără ambalaj din plastic (4)
  • Fără aspartam (4)
 1. Baton proteic Protein Bar - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  100% (7)
  Preţ special   10,90 Lei
 2. Optimum High Protein Shake - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  100% (5)
  Preţ special   11,90 Lei
 3. Baton proteic Protein Crisp Bar - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  100% (5)
  Preţ special   10,90 Lei

4 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne