Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EXTRUDO Alimente sănătoase

EXTRUDO Alimente sănătoase

Alimente sănătoase de la producător EXTRUDO - această categorie cuprinde alimentele care sunt esențiale pentru definierea siluetei fiecărui sportiv. Am pregătit pentru voi o serie de alimente sănătoase care nu numai că au un gust excelent, dar au și efecte benefice asupra organismului. În această categorie veți găsi alimente fitness, precum unturi din diferite tipuri de nuci sau băuturi pre-antrenament, destinate utilizării înainte de antrenament și post-antrenament, destinate consumului după antrenament. Nu ar trebui să uitați nici de ingredientele pentru gătit, care sunt gustoase și sănătoase și se regăsesc sub formă de sosuri fără calorii sau uleiuri pentru gătit.

vezi mai mult

Puteți alege dintr-o gamă largă de super-alimente, care sunt bogate în vitamine și minerale, au efect antioxidant și susțin sistemul imunitar. Regenerarea și creșterea masei musculare vor fi susținute de gustările proteice, precum clătite proteice sau pizza proteică. Pentru iubitorii unui stil de viață sănătos sunt ideale produsele care oferă un raport echilibrat de nutrienți, precum cereale, terci de ovăz și müsli. Alimentele fitness oferă un portofoliu nutritiv bogat, care vă ajută să vă atingeți mai ușor obiectivele fitness.


Extrudo este un brand ceh de nutriție rațională, care oferă alimente bio, sănătoase și pline de fibre. Produsele lor sunt concepute special pentru nevoile clienților și sunt realizate după rețete proprii. În portofoliul lor de produse veți găsi pâine crocantă, sticksuri sau diverse tipuri de făină, leguminoase și cereale.

 

Extrudo

 

Surse

 

ascundeți descrierea
Shopping Options
Producător
Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
   Tablete
    Culoare
     Capsule
      Material
       Formă
       Amestec
       Dimensiune
        Metoda de prelucrare a proteinelor
         Sursă proteică
          Etichetele produselor
          Preț
          Preț de la - până la
          Filtrează după
           • Vegetarian (2)
           • Vegan (2)
           • Fără gluten (1)
           • Fără lactoză (2)
           • Bio (2)
           • Fără OMG (2)
           • Fără îndulcitori artificiali (2)
           • Fără ambalaj din plastic (2)
           • Fără aspartam (2)
          1. BIO Pâine proteică Crispins - EXTRUDO
           Evaluarea:
           100% (1)
           Preţ special   6,90 Lei
          2. BIO Pâine Crispins din grâu spelta - EXTRUDO
           Evaluarea:
           100% (1)
           Preţ special   5,90 Lei

          2 Produse