Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Clothing Lenjerie de corp

GymBeam Clothing Lenjerie de corp

GymBeam Clothing Lenjerie de corp

Lenjerie de corp de la producător GymBeam Clothing - în această categorie veți găsi lenjerie de corp confecționată dintr-un material de calitate și confortabil, care asigură confortul în timpul purtării. Cel mai adesea este bumbac 100% sau bumbac în amestec cu materiale sintetice moderne. Lenjeria intimă sport de calitate este în primul rând funcțională, adică favorizează eliminarea transpirației și menține senzația uscat. O veți aprecia în timpul antrenamentelor grele la sală, în timp ce practicați yoga, dar și pentru purtarea zilnică.

vezi mai mult

Puteți alege din oferta bogată de croieli a lenjeriei intime de damă, precum chiloți clasici, boxeri de damă, tanga, sau croială braziliană și franțuzească. De asemenea, vă vor încânta designul și culorile lenjeriei intime, dar nu uitați de mărimea potrivită.

 

În această categorie, veți găsi și șosete sport pentru damă, care sunt o alegere ideală pentru sala de sport sau pentru orice activitate fizică. Elimină perfect transpirația și previn răspândirea bacteriilor, eliminând astfel mirosurile neplăcute. Datorită acestui fapt, le veți îndrăgi și pentru purtare zilnică.


 

GymBeam Clothing

 

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Culoare
  Material
  Dimensiune
  Etichetele produselor
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
           1. Șosete ¾ Socks 3Pack White - GymBeam
            Evaluarea:
            80% (4)
            Preţ special   42,90 Lei
           2. Șosete Ankle Socks 3Pack Black - GymBeam
            Evaluarea:
            100% (5)
            Preţ special   28,90 Lei
           3. Șosete Ankle Socks 3Pack White - GymBeam
            Evaluarea:
            98% (8)
            Preţ special   28,90 Lei

           4 Produse

           Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne