Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMA 120 tab - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
100 %

ZMA este un amestec unic brevetat  de magneziu, zinc si vitamina B6 sub formă de utilizare biologică ridicată. Acesta este destinat pentru a promova regenerarea, creșterea concentrației de testosteron și factorul de creștere IGF-1. Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos,  standard de proteine si glicogen și crește absorbția de magneziu și zinc.

Indisponibil pe termen lung

ZMA - amestec brevetat pentru a promova recuperarea, crește cantitatea de testosteron și factorul de creștere IGF-1

ZMA este un amestec unic patentat de magneziu, zinc si vitamina B6. Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului proteic standard și glicogenului. Zincul ajută la metabolismul regulat de glucide, acizi grași și sinteza proteinelor. De asemenea, aceasta contribuie la menținerea nivelurilor normale de testosteron in sânge.


zma nutrend


Nivelul de zinc si magneziu este foarte redus adesea în timpul antrenamentelor intense, ceea ce demonstrează importanța performanței  sportive. O altă componentă importantă în plus față de B6 minerale și vitamine (piridoxină). Nevoia de a fi crescută la curent cu toți sportivii care consumâ în mod regulat suplimente de proteine din cauza nevoii crescute de B6 este direct proporțională cu creșterea aportului de proteine. Acesta este destinat pentru a promova recuperarea, creșterea concentrației de testosteron și factorul de creștere IGF-1.

  zma nutrend

 

ZMA și avantajele sale

  • crește in mod natural nivelurile de testosteron
  • niveluri crescute ale factorului de creștere IGF-1
  • creste forța musculară
  • îmbunătățește performanța generală și rezistența
  • accelerează recuperarea post-antrenament

 

Ingrediente

ZMA (zinc sub formă de L - sulfat Monomethionine (L-OptiZinc ®) și L - aspartat, citrat de oxid de magneziu, clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6)), capsulă gelatinoasă (gelatină, colorant: dioxid de titan).

 

Dozare

Vă recomandăm să luați 2-3 capsule seara chiar înainte de culcare. Este recomandabil să se utilizeze perioada de șase săptămâni, apoi se ia pauza de 3 săptămâni. Nu depășiți doza recomandată.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutritive1 doză (3 caps)
Calorii 1 kcal
Proteine 0,3 g
Carbohidrați 0 g
Grăsimi 0 g
Magneziu 284 mg
Zinc 18,9 mg
Vitamina B6 6,6 mg

 

Atenție

Supliment nutritiv adecvat în special pentru sportivi. Aceasta nu trebuie să fie folosit ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Nu lăsați la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de razele soarelui. A se feri de îngheț. Producătorul nu este responsabil pentru orice daune cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.
Recenzii clienți

ZMA 120 tab - Nutrend

Evaluarea globală a produsului

100 %
100 %
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100,0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile ZMA 120 tab - Nutrend

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:ZMA 120 tab - Nutrend
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

ZMA 120 tab - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul