Wolfberry Xylitol

Xylitol de la producător Wolfberry - este o categorie de produse cu îndulcitor natural xilitol, care se găsește în mod natural în natură. Acesta face parte din anumite fructe, legume și, mai ales, din mesteacăn. Prin urmare, xilitolul este, adesea, considerat zahăr de mesteacăn și se clasează printre alcoolii de zahăr (polioli), având cea mai mare valoare de dulce dintre aceștia, care este egală cu zahărul tradițional (cel din sfeclă). Cu toate acestea, diferă de zahăr prin faptul că are un indice glicemic mai scăzut și o influență mai mică asupra nivelului de zahăr din sânge.

În comparație cu zahărul, se laudă și cu aproximativ 40% mai puține calorii. Acest lucru îl face ideal pentru persoanele care încearcă să-și reducă aportul de energie, să slăbească sau să consume mai puțin zahăr. În cazul în care decideți să înlocuiți zahărul cu xilitol, veți contribui la menținerea mineralizării dinților și la susținerea sănătății dentare.

 Afișați mai multe

Cum se utilizează xilitolul?

Xilitolul este universal și se potrivește oriunde se adaugă în mod normal zahăr. Prin urmare, este ideal pentru îndulcirea ceaiului, a cafelei și a altor băuturi. Îl poți folosi și atunci când gătiți sau coaceți delicatesele voastre sănătoase preferate. În acest fel, rețetele voastre vor avea în mare parte același gust, însă vor avea un conținut mai scăzut de energie.

Îndulciți-vă viața cu xilitol, care se laudă cu până la 40% mai puține calorii în comparație cu zahărul.

Dacă doriți să aflați mai multe despre xilitol, citiți articolul nostru: Înlocuitori ai zahărului - Ce îndulcitor este potrivit pentru voi?

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.