Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xylit 1000 g - ESN

Producător: ESN

Xylit sau Xilitolul este un îndulcitor 100% natural, care are un indice glicemic scăzut și este absorbit mai lent. Este de asemenea potrivit pentru diabetici, vegani și vegetarieni. Are un conținut caloric scăzut - conține mai puțină energie și calorii. Xilitolul este sub formă de pulbere, ce este ușor solubilă.

Indisponibil pe termen lung

Xylit - Xilitol, îndulcitor natural, cu un indice glicemic scăzut, adecvat pentru diabetici, vegani și vegetarieni

Xylit-ul sau xilitolul este zahăr de mesteacăn - tipul natural de zahăr. Structura chimică este alcool de zahar, dar are gustul și aspectul aproape identic cu ale zaharozei, adică un zahăr convențional. Comparativ cu zaharoza, el are mai multe proprietăți care îl fac o alternativă mai sănătoasă. Apare în mod natural în multe fructe si legume, dar și în organismul uman.


Unul dintre principalele avantaje ale zahărului de mesteacăn este un indice glicemic scăzut, de nivelul 7. Aceasta este absorbit mai lent și doar puțin afectează nivelul de zahăr din sânge. Pentru prelucrarea xilitolului organismul nu are nevoie de insulină, făcându-l potrivit pentru diabetici.

 

xylit esn îndulcitor

 

Zahărul de mesteacăn conține mai puțină energie decât zahărul obișnuit, dar are aproape aceeași dulceață. La 100 g conține aproximativ 240 de calorii, aproximativ cu 40% mai puțin. Astfel, înlocuirea zahărului cu xilitolul va îndulci alimentele la fel de bine, dar va conține mai puțină energie.


În comparație cu zaharurile convenționale, xilitolul are un mare avantaj. Nu cauzează apariția cariilor dentare. Bacteriile ce se găsesc în cavitatea bucală nu pot fi metabolizate, astfel încât nu există mediul acid responsabil pentru erodarea smalțului dinților. De aceea, xilitolul este adesea folosit ca îndulcitor în guma de mestecat și diverse alte produse. Există mai multe tipuri de zahăr tradițional înlocuite de xilitol, care, fără îndoială, iese în evidență datorită calităților sale pozitive.

 

Xylit și avantajele sale

  • 100% zahăr natural
  • îndulcitor cu conținut caloric scăzut
  • pulbere fină - rapid solubilă
  • are index glicemic scăzut
  • absorbit lent
  • potrivit pentru vegani și vegetarieni
  • potrivit pentru diabetici

 

Ingrediente

Xilitol îndulcitor.

 

Dozare

La fel ca și zahărul.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționaleper 100 g
Valoare energetică 1004 kJ / 240 kcal
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Carbohidrați 100 g
   din care zaharuri 0 g
   din care alcooli polivalenți 100 g
Fibre 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Recenzii clienți

Xylit 1000 g - ESN

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Xylit 1000 g - ESN
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Xylit 1000 g - ESN

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul