Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Weißolade 100 g - Xucker

Producător: Xucker

Weißolade este ciocolată albă gustoasă, fără adaos de zahăr, îndulcită numai cu Xylit - un înlocuitor natural dal zahărului sau zahăr de mesteacăn, cu un indice glicemic extrem de scăzut și o absorbție lentă. Aceasta menține stabil nivelul zahărului din sânge și este mai sănătos pentru dinți.

Indisponibil pe termen lung

Weißolade - ciocolată albă fără adaos de zahăr, îndulcită doar cu Xylit - zahăr de mesteacăn cu un indice glicemic scăzut

Weißolade este ciocolată albă gustoasă, fără adaos de zahăr. Dacă sunteți un fan al dulciurilor, veți fi cu siguranță mulțumiți de mesajul că nu va mai trebui să simțiți remușcări atunci când serviți un snack. Ciocolata albă Weißolade este îndulcită pur și simplu doar cu Xylit, un înlocuitor natural al zahărului - zahăr din mesteacăn, cu un indice glicemic extrem de scăzut și absorbție lentă. Aceasta menține glicemia din sânge scăzută și stabilă, în plus fiind mai mai sănătos pentru dinți.

 

Weißolade - Xucker - ciocolată albă

 

Weißolade și beneficiile sale

  • ciocolată albă fără adaos de zahăr
  • este îndulcită doar cu Xylit (zahăr de mesteacăn cu nivel scăzut de GI)
  • ajută la menținerea nivelului scăzut de zahăr din sânge
  • are un gust excelent

 

Ingrediente

Aromă de white chocolate: unt de cacao, îndulcitor: xilitol (35%); lapte uscat integral, lapte praf degresat, grăsime de unt, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă naturală de vanilie Bourbon.

Aromă de crunchy coconut: ulei de cacao, îndulcitor: xilitol (29,5%), lapte praf integral, lapte praf degresat, 10% nucă de cocos, fulgi de grâu 5%, grăsime de unt, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie Bourbon.

Aromă de strawberry yogurt: ulei de cacao, îndulcitor xilitol (36%), lapte praf degresat, lapte praf integral, 3,5% căpșuni, grăsime de unt, emulgator: lecitină de floarea-soarelui; aromă de căpșuni, aromă naturală de vanilie Bourbon.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de crunchy coconut)100 g
Valoare energetică2225 kJ / 537 kcal
Grăsimi38,6 g
   din care grăsimi saturate25 g
Carbohidrați50 g
   din care zahăr din alcool29,6 g
   din care zaharuri10,6 g
Proteine8,2 g
Sare0,28 g
Recenzii clienți

Weißolade 100 g - Xucker

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Weißolade 100 g - Xucker
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Weißolade 100 g - Xucker

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul