Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

VitarGo 900 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
95 %

Vitargo este o sursă de energie, cu carbohidrati, pentru creşterea maximă a performanţei şi completarea rapidă cu glicogen. Nu provoacă balonaree, senzaţie de plin în stomac, disconfort abdominal si nici nu reține apa. Garantează completarea rapidă şi eficientă cu glicogen, iar în comparație cu dextroza, maltodextrina sau alte zaharuri, este mult mai eficient, mai ales în domeniul sportiv.

Stoc epuizat
Preț estimat 104,00 Lei

Vitargo – sursă de energie, cu carbohidraţi, pentru creşterea maximă a performanţei şi reaprovizionarea cu glicogen

Vitargo® este un produs molecular patentat, cu o greutate moleculară crescută, în special destinat sportivilor. Le oferă o sursă de energie de carbohidraţi efectivă, fără probleme, pentru creşterea maximă a performanţei şi reaprovizionarea cu glicogen. Pe scurt, VitarGo are un timp scurt de staționare în stomac, evitând astfel balonarea, senzaţia de plin în stomac şi alte disconforturi. În comparație cu alte băuturi cu carbohidrați cu o concentrație mare, VITARGO nu-şi concentrează apa din rezervele corpului, ci invers, susţine hidratarea organismului, deoarece funcționează ca o pompă. Aplicarea produsului Vitargo garantează o completare rapidă și perfectă a glicogenului. În comparație cu dextroza, maltodextrina sau alte zaharuri, este mult mai eficient, iar în domeniul sportiv mult mai utilizabil.

  vitargo carbohidrați

 

Vitargo şi beneficiile sale

  • 100% Vitargo pur
  • completează energia şi masa musculară cu glicogen
  • nu provoacă disconfort abdominal
  • nu provoacă greţuri în timpul activităţilor sportive
  • nu reține apa, ci invers, susţine hidratarea
  • este excelent administrat împreună cu creatina

 

Ingrediente

Fără aromă: Vitargo® (amestec patentat de carbohidraţi cu o greutate moleculară crescută din amidon de porumb).

Aromă de portocale: Vitargo®, aromă (portocală), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), agent de regulare al acidităţii (monohidrat de acid citric), coloranţi (exctract din piper, FCF).

Aromă de piersici: Vitargo®, aromă (piersică), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), agent de regulare al acidităţii (monohidrat de acid citric), coloranţi (riboflavină, carmin).

 

Mod de administrare

Dizolvaţi 1 cupă(30 g) în 400 ml de apă. Administraţi înainte, în cursul sau după antrenament pentru creşterea performanţei, rezistenţei şi susţinerea regenerării. Ajustaţi dozarea in functie de volumului masei musculare şi a nevoii de carbohidraţi.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 cupă (30 g)
Valoare energetică494 kJ / 118 kcal
Carbohidraţi29.5 g

 

Atenţie

Aliment dedicat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este dedicat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un spaţiu uscat și întunecos, la o temperatură între 5-25 de grade C. După deschiderea ambalajului utilizaţi în maximum 120 de zile. Nu conţine substanţe dopping. Producătorul nu răspunde de daunele provocate din cauza adiministrării şi depozitării neadecvate. În cazul problemelor de sănătate consultaţi-vă medicul.

Atenţionare alergeni: Fabricat cu ajutorul echipamentelor care prelucrează ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Recenzii clienți

VitarGo 900 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:VitarGo 900 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
728633100200
Grup de arome
fruct
Înălțime
23.00 cm
Lățime
13.00 cm
Lungime
13.00 cm
Greutate brută
1.12 kg
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

VitarGo 900 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul