Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitality Complex 60 caps - Activlab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
100 %

Vitality Complex este un complex de multivitamine și multiminerale, care vă ajută să vă întoarceți la activitatea fizică completă în timpul convalescenței după boală sau accidentare. Conține fier, vitaminele B, vitaminele A si C, acid folic, zinc, seleniu și crom, care facilitează buna funcționare a sistemului imunitar și nervos, pentru metabolismul energetic adecvat și mențin sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Indisponibil pe termen lung

Vitality Complex - este un complex de multivitamine și multiminerale, pentru sprijinul sănătății generale, imunității și a sistemului nervos

Vitality Complex este un complex de multivitamine și multiminerale, care vă ajută să vă întoarceți la activitatea fizică completă în timpul convalescenței după boală sau accidentare. Conține fier, vitamine din grupa B și crom, care contribuie la metabilizmul energic corespunzător și astfel asigură un nivel suficient de ridicat de energie pe tot parcursul zilei. Conținutul ridicat de vitamina C, acid folic și seleniu, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar. Vitamina A, zincul și seleniul ajută la menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor. Vitality Complex este soluția ideală pentru o perioadă de efort fizic și mental intens. Componentele de înaltă calitate garantează cel mai bun suport pentru organism în timpul activității intense.

  Vitality Complex - ActivLab

 

Vitality Complex și beneficiile sale

  • conține multivitamine și multiminerale
  • promovează sănătatea generală
  • promovează sistemul imunitar și cel nervos
  • crește energia
  • îmbunătățește regenerarea

 

Ingrediente

Fosfat de calciu, carbonat de magneziu, extract de ginseng, vitamine (acid ascorbic, nicotinamida, acetat de DL-alfa-tocoferol, acetat de retinol, colecalciferol, pantotenat D-calciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat tiamină, peliculă de acid, D-biotină, filochinonă, cianocobalamină), minerale (sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenit de sodiu, molibdat de sodiu, clorură de crom (III)), agenți de anti-aglutinare: E551 și E470, încărcarea substanței: gumă arabică și celuloză microcristalină, coloranți: 172.

 

Dozare

Consumați 1 tabletă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 

Tabelul valorilor nutritive

Nutričné hodnoty1 tableta
Vitamina A 800 μg
Vitamina D 55 μg
Vitamina E 12 mg
Vitamina K 75 μg
Vitamina C 80 mg
Vitamina B1 1,1 mg
Vitamina B2 1,4 mg
Niacină 16 mg
Acid pantotenic 6 mg
Vitamina B6 1,4 mg
Biotină 50 μg
Acid folic 200 μg
Vitamina B12 2,5 μg
Calciu 120 mg
Magneziu 60 mg
Fier 14 mg
Zinc 10 mg
Cupru 1 mg
Mangan 2 mg
Seleniu 55 μg
Crom 40 μg
Molibden 50 μg
Iod 150 μg
Extract de Ginseng 60 mg
Ginsenozide 48 mg
Recenzii clienți

Vitality Complex 60 caps - Activlab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Vitality Complex 60 caps - Activlab
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii Multivitamine
Întrebările clienților

Vitality Complex 60 caps - Activlab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul