Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ulei de rapiță 454 g - Wellsley Farms

Uleiul de rapiţă sub formă de spray nu conține deloc colesterol, grăsimi sau calorii. Este, prin urmare, potrivit pentru sportivi, dar și pentru toți oamenii care au nevoie de mese sănătoase. Este foarte simplu de utilizat și nu afectează gustul și mirosul alimentelor. Conținutul său non-caloric, păstrând în același timp un gust excelent, vă va atrage atenţia cu mare siguranță.

Indisponibil pe termen lung

Ulei de rapiţă sub formă de spray – ideal pentru prepararea meselor sănătoase, nu conţine deloc calorii, colesterol şi grăsimi inutile

Uleiul de rapiţă sub formă de spray este potrivit pentru sportivi, dar și pentru toți oamenii cărora le pasă de o alimentaţie sănătoasă. Cu ajutorul acestui ulei veţi putea elimina grăsimi inutile care în zadar cresc conţinutul caloric ala alimentaţiei dvs.Ulei de rapiţă sub formă de spray este foarte simplu de utilizat – trebuie doar să-l pulverizaţi pe o suprafaţă dorită, tigaie sau grătar şi puteţi începe prepararea. În plus  nu conţine deloc calorii! Conținutul său non-caloric, păstrând în același timp un gust excelent, vă va atrage atenţia cu mare siguranță.

 ulei de rapiță spray fără calorii

 

Uleiul pentru gătit Wellsley Farms a fost conceput pentru oameni cărora le place gustul şi aroma mâncărurilor prăjite. Cu acest produs puteţi prepara mâncarea dvs preferată fără un gram de grăsimi! Spray-ul conceput conţine o cantitate mai mică a uleiului de rapiţă dar în acelaşi timp conţinutul caloric al fiecărei părţi este egal cu zero! Acest produs nu influenţează gustul sau aroma mâncărurilor prăjite. La fel ca şi în cazul unui ulei obişnuit, previne lipirea şi aderenţa la suprafaţa a alimentului prăjit.


Uleiul de rapiţă sub formă de spray şi beneficiile sale

  • ulei de rapiţă de calitate superioară într-o formă practică
  • aplicarea şi depozitarea simplă
  • nu conţine deloc calorii
  • nu influenţează gustul mâncării preparate
  • 1 ambalaj pentru mai mult de 1507 porţii
  • o alegere excelentă pentru cei ce ţin cont de alimentaţia lor

 

Cum se utilizează?

Înainte de utilizare, agitaţi bine. Pulverizaţi la 15 - 30 cm distanță de suprafaţă.

 

Ingredinte

Ulei de rapiţă, lecitină de soia, dimetil silicon (contra spumării).

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (25 g)
Calorii 0 kcal
Calorii din grăsimi 0 kcal
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
   din care grăsimi trans 0 g
Colesterol 0 mg
Sodiu 0 mg
Carbohidraţi 0 g
   din care fibre 0 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g

 

Atenţie

Niciodată să nu pulverizați uleiul direct în flacără sau în jar. O doză o obţineţi atunci când pulverizați mai puțin de o secundă. Păstrați tabla și grătarul departe de foc atunci când este utilizat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 45°C.

Recenzii clienți

Ulei de rapiță 454 g - Wellsley Farms

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Ulei de rapiță 454 g - Wellsley Farms
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Ulei de rapiță 454 g - Wellsley Farms

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul