cele mai bune din categoria ulei de pește lichid

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Ulei de pește lichid. Cel mai bine vândut produs din categoria Premium Omega 3 - GymBeam.

Ulei de pește lichid este o categorie de produse care conține uleiuri de pește atent selectate. Acestea se caracterizează printr-un conținut ridicat de acizi grași omega-3, care sunt, de asemenea, cunoscuți ca grăsimi sănătoase foarte importante. Aceștia conțin acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), care sunt esențiali pentru sănătatea generală a organismului nostru. Acest lucru se datorează în principal faptului că aceștia contribuie la funcționarea corectă a inimii. Mai mult decât atât, DHA ajută, de asemenea, la menținerea funcțiilor cerebrale și a unei vederi bune. Organismul nostru nu poate sintetiza singur aceste grăsimi sănătoase în cantități suficiente. Prin urmare, este extrem de important să includem în dieta noastră alimente bogate în acestea sau să le furnizăm cu ajutorul suplimentelor alimentare.

 Afișați mai multe

Uleiul lichid de pește este una dintre cele mai bune surse de acizi grași omega-3. Versiunea Premium Omega 3 se va potrivi și nevoilor persoanelor care nu includ peștele în dieta lor sau, pur și simplu, nu le place. Se mândrește cu un ulei extravirgin provenit din somon și pește de mare, care este complet lipsit de orice gust de pește. În schimb, este îndulcit cu stevie și are o aromă plăcută de citrice care maschează perfect mirosul tipic al uleiului de pește. Prin urmare, este potrivit pentru adulții care se abțin să mănânce pește, dar și pentru copii, care își întorc adesea nasul la mirosul uleiul tradițional de pește.

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Möller's (3)
 2. GymBeam (1)
Aromă
 1. citrice (1)
 2. fructe (1)
 3. lămâie (1)
 4. natural (1)
Volum (ml)
 1. 250 ml (4)
Formă
 1. Lichidă (4)
Amestec
 1. Mix (4)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (4)
Vegan (4)
Fără gluten (4)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (4)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Premium Omega 3 GymBeam
  Premium Omega 3 - GymBeam
  99%
  99 % (33)
  48,90Lei
 2. Omega 3 - Möller's
  Omega 3 - Möller‘s
  100%
  100 % (1)
  61,90Lei
 3. Omega 3 D+ - Möller‘s
  Omega 3 D+ - Möller‘s
  0%
  0% (0)
  61,90Lei
 4. Omega 3 My First pentru copii - Möller‘s

4 Produse