Tricoul de damă Peanut Butter negru - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Peanut Butter este unul dintre "acele tricouri", pe care atunci cand vezi nu ți-l poți scoate din cap. Are inscripția contrastantă "Peanut Butter - Motivation for Squating", care înseamnă "Unt de arahide - motivație pentru genoflexiuni", pe care fiecare iubitor de fitness, genuflexiuni și unt de arahide îl apreciază. Acest tricou negru este fabricat din bumbac 100%, are un decolteu frumos în formă de V și este potrivit pentru antrenament și uzul casual.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 51,90Lei

Tricoul de damă Peanut Butter, care fiecărui iubitor de fitness, unt de arahide și genuflexiuni îi sare imediat în ochi

Tricoul Peanut Butter este unul dintre "acele tricouri", pe care, atunci când îl vezi, nu-l poți uita ușor. Poate deoarece conține inscripția albă contrastantă "Peanut Butter - Motivation for Squating", însemnând "Unt de arahide - motivație pentru genuflexiuni", pe care fiecare iubitor de fitness, genuflexiuni și unt de arahide îl va aprecia. Pe lângă faptul că sugerează subtil nerăbdarea de-a intra în sala de sport, el arată tuturor că aveți un simț al umorului.

 

Acest tricou negru este fabricat din bumbac prespălat 100%, care absoarbe perfect umezeala, mirosul neplăcut și care nu provoacă reacții alergice. Tricoul Peanut Butter are un decolteu frumos incizat în formă de V și un design mai îngust, slim fit, care vă scoate în evidență curbele. În plus, acesta nu vă va limita mișcările în timpul genuflexiunilor preferate.

 

Cum să alegeți mărimea potrivită a tricoului?

Veľkosť trička Peanut Butter

MărimeaSMLXL
Lățimea la piept 40,5 cm 44,5 cm 48 cm 52 cm
Lungimea 63 cm 65 cm 67 cm 69 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 86a-s
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricoul de damă Peanut Butter negru - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricoul de damă Peanut Butter negru - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul