Tricou Vertical White - GymBeam

Evaluarea:
80 % of 100
80 % (2)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Vertical White este un tricou simplu de culoare albă pe care o să îl adorați atât datorită materialului din care este realizat - 100% bumbac pre-spălat, cât și datorită designului său simplu. Tricoul conține inscripția verticală de culoare gri "GymBeam", care îi conferă personalitate. Tricoul este potrivit pentru antrenamente sau pentru ținuta casual.

Indisponibil pe termen lung

Vertical White: un tricou simplu care are o inscripție verticală și care este potrivit pentru vară

Tricoul Vertical White este un tricou care o sa vă placă de la prima vedere. Nu numai datorită materialului din care este realizat - 100% bumbac prespălat, dar și datorită design-ului său simplu. Acest tricou are o inscripție verticală de culoare gri - "GymBeam", care îi conferă personalitate. Datorită caracteristicilor materialului, este ideal atât pentru antrenamente, cât și pentru ținuta casual. 

 
Tricou Vertical White - GymBeam          

Pentru cine este potrivit tricoul Vertical?

Tricoul a fost creat pentru toți bărbații și sportivii care poartă îmbrăcăminte din materiale de calitate, precum 100% bumbac pre-spălat, și care apreciază eleganța și stilul.

      

Ce mărime să alegeți

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 48 cm 53 cm 59 cm 64 cm
Lungimea 71 cm 73 cm 74 cm 79 cm 80 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

     

Tricoul se spală pe dos la temperatura de 30°C, iar dacă doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe față sau pe imprimeu. A se usca în uscătorul de rufe doar dacă doriți să îl micșorați, altfel nu vă recomandăm această metodă de uscare.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Vertical White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Vertical White - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul