Tricou Strong negru alb - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Strong Black cu inscripția elegantă "STRONG", ceea ce înseamnă "puternic", descrie mândrul său proprietar. Acest tricou negru fabricat din bumbac prespălat 100%, nu provoacă reacții alergice, și, prin urmare, nu este potrivit doar pentru sala de sport ci și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Strong Black White este perfect pentru antrenament, ideal pentru cei care muncesc din greu pentru a deveni mai puternici

Tricoul Strong Black de culoare neagră, cu o inscripție elegantă, este un "must have" în garderoba celor care cred în munca grea. Conține, cu litere contrastante, cuvântul "STRONG", însemnând "puternic", care reflectă proprietarul său mândru. Tricoul este făcut din bumbac pre-spălat 100%, care este un material foarte înaltă calitate, care nu provoacă reacții alergice, și, prin urmare, nu este potrivit doar pentru uzul casual, ci și sala de sport.


tricou Strong Black White

 

Pentru cine este potrivit tricoul Strong?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor și să devină mai buni.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Strong negru alb - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Strong negru alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul