Tricou Strong Camo Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Strong Camo Black cu inscripția elegantă "STRONG", care înseamnă „puternic“, descrie proprietarul său mândru. Tricoul de camuflaj, fabricat din bumbac 100% prespălat, nu provoacă reacții alergice și, prin urmare, nu este adecvat numai pentru uzul casual, dar și pentru sala de sport.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 55,90Lei

Strong Camo Black este tricoul ideal pentru fitness, adecvat pentru cei ce muncesc din greu pentru ei înșiși, ca să devină mai puternici

Tricoul de camuflaj Strong, cu inscripția elegantă, este un „must have“ în garderoba celor ce cred în munca grea. Acesta conține contrastant inscripția "STRONG", care înseamnă „puternic“ și reflectă proprietarul său mândru. Tricoul este fabricat din bumbac 100% prespălat, un material de calitate foarte bună, ce nu provoacă reacții alergice și, prin urmare, nu este adecvat numai pentru uzul casual, ci și în sala de sport.

 

Tricou Strong Camo Black - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Strong?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din bunbac 100%, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că încă mai cred în munca grea.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 51 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 67 cm 69 cm 71 cm 77 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN m115b-m
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Strong Camo Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Strong Camo Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul