Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Strength Kaki Negru - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
100 %

Tricoul Strength de culoare kaki pentru cei ce muncesc pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant conține inscripția "You can´t fake strength" în negru, cu traducerea "Nu poți falsifica forța"  și este fabricat din bumbac 100% pre-spălat, care este mai gros. Potrivit pentru exerciții fizice, dar și pentru utilizarea de zi cu zi. Tricoul stilat este în pas cu moda și iese în evidență pe corpul dvs. de atlet.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 23,90 Lei

Tricoul Strength, cu inscripția concisă "Nu poți falsifica forța", ideal pentru antrenamentul intens

Tricoul Strength de culoare kaki pentru cei care cred în munca grea și muncesc pentru sine, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant  verde conține pe piept cuvintele "You can´t fake strength", însemnând "Nu poți falsifica forța", iar pe spate cuvintele "Strong Motherf#*cker". Este făcut din 100% bumbac, prespălat (cu o greutate de bază de 185 g / m2), care este un material foarte bun datorită proprietăților sale și este potrivit pentru exercitii fizice, dar și pentru utilizarea de zi cu zi. Acest stil de tricou este la modă, cu mâneci dublu cusute și supliment la tiv, nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul nu este mulat pe corp.


tricou strength military

 

Pentru cine este potrivit tricoul Strength?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor și să devină mai buni.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Lungimea  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Strength Kaki Negru - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Tricou Strength Kaki Negru - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Strength Kaki Negru - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
113d-l
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Strength Kaki Negru - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul