Tricou Someday Blue White - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Someday Blue White de culoare albastră este foarte ușor și aerisit - ideal pentru antrenament. Și asta, datorită materialului de calitate, care este 100% bumbac pre-spălat. Inscripția sa trendy "Someday Is Today" subliniază însuși scopul său. Nu lăsa antrenamentul pe altădată, chiar acum este momentul potrivit!

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Someday cu motivație, cu care nu vă veți amâna antrenamentul pe altădată

Tricoul Someday Blue White de culoare albastră este foarte ușor și aerisit - ideal pentru antrenament. Și asta, datorită materialului de calitate, care este 100% bumbac pre-spălat. Se caracterizează prin finețe, este plăcut la atingere și nu provoacă reacții alergice din cauza transpirației, ceea ce va fi apreciat de fiecare iubitor al antrenamentului dur. Inscripția sa trendy "Someday Is Today" subliniază însuși scopul său. Nu lăsa antrenamentul pe altădată, chiar acum este momentul potrivit!

 

Tricou Someday Blue White GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Someday?

Tricoul este proiectat pentru toate persoanele și sportivii ce insistă pe o lucruri făcute din materiale de înaltă calitate, cum ar fi 100% bumbacul care nu se strânge, dar, de asemenea și cei ce apreciază frumosul și stilul.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 44 cm 48,8 cm 55 cm 58 cm 60 cm
Lungimea 68,5 cm 73 cm 74,5 cm 76 cm 77 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos la o temperatură de 30°C și, dacă doriți să-l călcați, setați fierul la o temperatură moderată. Nu-l călcați pe dos și nici pe imprimeu. Se usucă în uscător numai atunci când doriți să-l micșorați, în caz contrar nu este recomandat, deoarece se poate strânge.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN m150b-l
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Someday Blue White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Someday Blue White - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul