Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Repeat negru alb - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Repeat de culoare neagră este unul simplu, pentru antrenament, cu inscripția concisă "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat". Acesta este fabricat din bumbac 100% pre-spălat, astfel încât nu cauzează reacții alergice la transpirație în timpul antrenamentelor intense. Acesta este un tricou de top și la modă, care iese în evidență pe corpul dvs de atlet. Ideal atât la sală, cât și în uzul zilnic.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 23,70 Lei

Tricoul Repeat cu inscripția concisă "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat" pentru cei, care știu ce înseamnă antrenamentul intens

Tricoul Repeat de culoare neagră este simplu și elegant, cu inscripția concisă "Squats & Deadlifts & Pullups & Repeat". Acesta este fabricat din 100% bumbac pre-spălat (cu o greutate de bază de 185 g / m2), care este un material foarte bun datorită proprietăților sale și este potrivit pentru exercitii fizice, dar și pentru uzul de zi cu zi. Acesta, stilat pe mușchii dvs., cu mâneci dublu cusute și un tiv dublu, nu provoacă reacții alergice la transpirație. 

 

Pentru cine este potrivit tricoul Repeat?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi 100% bumbac care nu se strânge și care nu provoacă alergii și pe stil, care vor să arate lumii că munca grea te face să devii mai bun.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Repeat negru alb - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Repeat negru alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
116a-s
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Repeat negru alb - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul