Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Refuse alb - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Refuse este pentru cei care lucrează pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant, alb, are inscripționat "Refuse 2 Lose" și este fabricat 100% din bumbac prespălat. Potrivit pentru exercitii fizice, dar și pentru utilizarea de zi cu zi.

Tricoul Refuse - pentru cei care doresc să fie mai buni

Tricoul Refuse alb, cu inscripția "Refuse 2 Lose", adică "Eu refuz să renunț"  este facut din 100% bumbac pre-spălat, care este un material de calitate superioară și, prin urmare, nu este ideal numai pentru utilizarea casual, ci și în sala de sport. Ca urmare, nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul are un decolteu trendy.

 

Pentru cine este potrivit tricoul alb Refuse de la Gym Beam?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, cum ar fi 100% bumbac care nu se strânge,dar, de asemenea, care vor să arate lumii că muncesc din greu pentru a deveni mai buni.

 

Cum să vă alegeți mărimea potrivită?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Lungimea 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Cum să întrețineți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Refuse alb - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Refuse alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Refuse alb - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul