Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Train Like a Beast portocaliu - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Train Like a Beast pentru femei, de culoare portocalie, este conceput pentru toate femeile, sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Train Like a Beast este confortabil și elegant, în același timp, adecvat pentru antrenament, iar, de asemenea, pentru uzul de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 33,40 Lei

Train Like a Beast: un tricou pentru fiecare femeie, care la antrenament dă totul

Tricoul Train Like a Beast este ideal pentru femeile care se găsesc în sala de fitness, însoțindu-le pe un drum lung. Inscripția "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care pur și simplu vrea să fie puternică și sănătoasă. Tricoul pentru femei Train Like a Beast este fabricat din material de înaltă calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte dublate precum și tivul este dublat. Acest tricou elegant are pe piept filozofia de viață fără nici un dubiu la mijloc. Datorită proprietăților materialului, el este potrivit pentru antrenament și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Train Like a Beast?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, al stilului și design-ului, dar și de o protecție a pielii împotriva alergiilor.

 

Tabelul mărimilor tricoului Train Like A Beast:

MărimeaSM
Lățimea40 cm42 cm
Lungimea60 cm63 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Train Like a Beast portocaliu - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Train Like a Beast portocaliu - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
9000000289420
Cod HS
61091000
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Train Like a Beast portocaliu - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul