Tricou pentru femei Train Like a Beast alb - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Train Like a Beast pentru femei, de culoare albă, este conceput pentru toate femeile, sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Train Like a Beast este confortabil și elegant, în același timp, adecvat pentru antrenament, iar, de asemenea, pentru uzul de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Train Like a Beast: un tricou pentru fiecare femeie, care la antrenament dă totul

Tricoul Train Like a Beast este ideal pentru femeile care se găsesc în sala de fitness, însoțindu-le pe un drum lung. Inscripția "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care pur și simplu vrea să fie puternică și sănătoasă. Tricoul pentru femei Train Like a Beast este fabricat din material de înaltă calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte dublate precum și tivul este dublat. Acest tricou elegant are pe piept filozofia de viață fără nici un dubiu la mijloc. Datorită proprietăților materialului, el este potrivit pentru antrenament și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Train Like a Beast?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, al stilului și design-ului, dar și de o protecție a pielii împotriva alergiilor.

 

Tabelul mărimilor tricoului Train Like A Beast:

MărimeaSM
Lățimea 40 cm 42 cm
Lungimea 60 cm 63 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000289123
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Train Like a Beast alb - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Train Like a Beast alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul