Tricou pentru femei Strong Black - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Strong de culoare neagră, cu inscripția argintie și estetică "Strong is the new sexy". Acest tricou elegant nu face cute, are mâneci scurte, dublu cusute. Acesta este realizat din 100% bumbac pre-spălat, care îl face ideal pentru fitness, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul pentru femei Strong is the new sexy, pe care îl veți adora de la prima vedere!

Tricoul Strong este ideal pentru femeile ce percep fitness-ul ca pe o călătorie pe termen lung și nu doar un lucru de moment. Inscripția contrastantă argintie "Strong is the new sexy" definește în mod clar stăpâna tricoului, care nu numai că vrea să se mențină suplă, dar dorește să și aibă putere și sănătate. Tricoul pentru femei Strong de culoare neagră este fabricat din material de calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte și dublu cusute. Acest tricou elegant are inscripționată pe piept filozofia de viață și în plus nu face cute. Datorită proprietăților materialului, este potrivit pentru exerciții, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi. 

 

Pentru cine este potrivit tricoul?

Tricoul este conceput pentru toate femeile active și sportivele care apreciază hainele de calitate, atât în ceea ce privește materialul, cusătura sau design-ul. Este potrivit împotriva alergiilor de piele.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la 30°C și, dacă doriți să-l călcați, setați o temperatură moderată. Nu-l călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător numai atunci când doriți să-l micșorați, în caz contrar nu este recomandabil, deoarece se poate strânge.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000002133110
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Strong Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Strong Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul