Tricou pentru femei Shut Up And Squat Grey Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Shut Up And Squat este pentru femei, de culoare în gri, cu inscripția contrastantă "Shut Up and Squat", care definește în mod clar proprietarul său. Acesta este fabricat din material de calitate - 100% bumbac pre-spălat, care-l face ideal pentru antrenament și uzul casual. Tricoul are mâneci scurte și dublu cusute.

Indisponibil pe termen lung

Tricou pentru femei Shut Up And Squat conceput exclusiv pentru cele care mai cred în munca grea

Tricoul Shut Up And Squat este ideal pentru femeile active. Tricoul este de culoare gri și conține inscripția contrastantă "Shut Up and Squat", care definește în mod clar proprietarul său. Acest tricou elegant cu filozofia de viață inscripționată pe piept și ce nu se șifonează este fabricat din material de calitate - 100% bumbac pre-spălat, care-l face ideal pentru antrenament și uzul casual. Tricoul are mâneci scurte, cu o cusătură dublă.


Pentru cine este potrivit tricoul?

Tricoul este conceput pentru toate femeile active și sportivele care apreciază hainele de calitate, atât în ceea ce privește materialul, cusătura sau design-ul. Este potrivit împotriva alergiilor de piele.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?


Tricoul se spală pe dos, la 30°C și, dacă doriți să-l călcați, setați o temperatură moderată. Nu-l călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător numai atunci când doriți să-l micșorați, în caz contrar nu este recomandabil, deoarece se poate strânge.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Shut Up And Squat Grey Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Shut Up And Squat Grey Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul