Tricou pentru femei Results White - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Results, de culoare albă, este pentru femei sportive, cu inscripția contrastantă "Once You See Results It Becomes An Addiction". Ea intr-adevăr definește posesoarea tricoului, care iubește fitness-ul și știe ce înseamnă munca grea. Tricoul este fabricat din bumbac prespălat 100%, datorită căruia este confortabil și ideal pentru antrenamente și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 46,90Lei

Tricoul pentru femei Results o definește concret pe posesoarea lui, care iubește fitness-ul

Tricoul Results este creat pentru femeile care văd fitness-ul ca pe un drum lung, nu doar o afacere de moment. Inscripția contrastantă "Once You See Results It Becomes An Addiction" definește concret posesoarea tricoului, care nu-și închipuie viața fără fitness. Tricoul pentru femei Results de culoare albă este fabricat din material de calitate - bumbac prespălat 100%, are mâneci scurte, dublu cusute. Acest tricou stilat, cu filozofia de viață inscripționată pe piept, nu se șifonează ușor. Datorită proprietăților materialului, el este confortabil și ideal pentru antrenamente și pentru uzul casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Results?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii. 

 

Tabelul mărimilor tricoului Results:

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN z136a-xs
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Results White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Results White - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul