Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Results Charcoal - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Results, de culoare gri, este pentru femei sportive, cu inscripția contrastantă "Once You See Results It Becomes An Addiction". Ea intr-adevăr definește posesoarea tricoului, care iubește fitness-ul și știe ce înseamnă munca grea. Tricoul este fabricat din bumbac prespălat 100%, datorită căruia este confortabil și ideal pentru antrenamente și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 33,90 Lei

Tricoul pentru femei Results o definește concret pe posesoarea lui, care iubește fitness-ul

Tricoul Results este creat pentru femeile care văd fitness-ul ca pe un drum lung, nu doar o afacere de moment. Inscripția contrastantă "Once You See Results It Becomes An Addiction" definește concret posesoarea tricoului, care nu-și închipuie viața fără fitness. Tricoul pentru femei Results de culoare albă este fabricat din material de calitate - bumbac prespălat 100%, are mâneci scurte, dublu cusute. Acest tricou stilat, cu filozofia de viață inscripționată pe piept, nu se șifonează ușor. Datorită proprietăților materialului, el este confortabil și ideal pentru antrenamente și pentru uzul casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Results?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii. 

 

Tabelul mărimilor tricoului Results:

MărimeaXSSML
Lățimea43 cm45 cm47 cm50 cm
Lungimea58 cm61 cm62 cm64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat. 

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Results Charcoal - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Results Charcoal - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
z136b-xs
Cod HS
61091000
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Results Charcoal - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul