Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Funeral for Fat Black White - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Funeral for Fat este fancy, de culoare neagră, pentru fitness, ideal pentru femeile care dispun de simțul umorului. Acest tricou este fabricat din bumbac 100%, un material fin și de calitate, ideal pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru uzul de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Funeral for Fat: tricoul pentru femeile, care la antrenamente dau totul

Tricoul Funeral for Fat este fancy, de culoare neagră, ideal pentru antrenament, pentru femeile cărora nu le lipsesc simțul umorului. Acest tricou cu inscripție amuzantă este fabricat din bumbac 100%, un material foarte fin și calitativ. Tricoul are un design drept și strâns pe corp, cu o cusătură dublă. Nu se șifonează și datorită proprietăților sale este potrivit nu numai pentru fitness, ci și pentru uzul de zi cu zi.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Funeral for Fat?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, al stilului și design-ului, dar și de o protecție a pielii împotriva alergiilor.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSML
Lățimea 40 cm 42 cm 44 cm
Lungimea 60 cm 63 cm 64 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Funeral for Fat Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Funeral for Fat Black White - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Funeral for Fat Black White - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul