Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Eat Clean albastru/gri - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Eat Clean albastru pentru femei este proiectat pentru toate sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept "Eat Clean Train Dirty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Eat Clean este confortabil și elegant, și, în același timp, adecvat pentru antrenament și pentru folosirea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul pentru femei Eat Clean: pentru fiecare iubitoare de fitness

Tricoul Eat Clean este ideal pentru femeile care se găsesc în sala de fitness, însoțindu-le pe un drum lung. Inscripția "Eat Clean Train Dirty" definește în mod clar stăpâna tricoului, care pur și simplu vrea să fie puternică și sănătoasă. Tricoul pentru femei Eat Clean este fabricat din material de înaltă calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte dublate precum și tivul este dublat. Acest tricou elegant are pe piept filozofia de viață fără nici un dubiu la mijloc. Datorită proprietăților materialului, el este potrivit pentru antrenament și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Eat Clean?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii.

 

Tabelul mărimilor tricoului Eat Clean:

MărimeaSML
Lățimea 44 cm 46 cm 48 cm
Lungimea 64 cm 65,5 cm 67 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Eat Clean albastru/gri - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Eat Clean albastru/gri - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Eat Clean albastru/gri - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul