Tricou pentru femei Bad Girls crem verde - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul de damă Bad Girls de culoare crem este proiectat pentru toate sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept de culoare verde "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Bad Girls este confortabil și elegant, și, în același timp, adecvat pentru antrenament și pentru folosirea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 47,90Lei

Tricoul de damă Bad Girls pentru orice iubitoare de fitness care apreciază genuflexiunile

Tricoul de damă Bad Girls este "acel tricou unicat" pe care atunci când îl vedeți nu vi-l mai puteți scoapte din cap. Până când nu va fi mai întâi în dulap și apoi unul la altul, în sala de gimnastică. Cu materialul său confortabil - 100% bumbac organic, cu o greutate de 120 g/m2 - este ideal pentru exercițiile din sala de sport, dar inscripția lui elocventă "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" îl propune chiar și pentru uzul casual. Inscripția va arăta lumii că știți să apreciați antrenamentul intens și că cel mai important cardio pentru voi sunt genuflexiunile. Tricoul trendy de culoare crem este foarte confortabil, fin și stabil dimensional. Are un decolteu elegant în "U", cu o bandă dublă la gât și marginea de jos ușor rotunjită.


Pentru cine este potrivit tricoul Bad Girls?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii.

 

Ce mărime să vă alegeți?

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000282117
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Bad Girls crem verde - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Bad Girls crem verde - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul