Tricou Lifting Great Again Negru - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Lifting Great Again de culoare neagră cu inscripția concisă "Make Lifting Great Again", înțeleasă numai de cel ce crede în antrenamentele dure. Acesta este fabricat din bumbac pre-spălat 100%, făcându-l potrivit nu numai pentru utilizarea de zi cu zi, ci și pentru exerciții fizice. Și voi veți iubi acest tricou cu mâneci scurte și design simplu.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Lifting Great Again cu o inscripție concisă pentru cei ce știu ce înseamnă antrenamentul dur

Tricoul Lifting Great Again de culoare neagră cu inscripția concisă "Make Lifting Great Again", care este înțeleasă numai de cei ce cred în antrenamentele dure. Acesta este fabricat din bumbac pre-spălat 100%, făcându-l potrivit nu numai pentru utilizarea de zi cu zi, ci și pentru exerciții fizice. Și voi veți iubi acest tricou cu mâneci lungi și un design simplu.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Lifting Great Again?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi bumbac 100% care nu se strânge și în același timp nu irită. Purtătorii lui vor să arate lumii că ei cred în antrenamentele dure.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Lifting Great Again Negru - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Lifting Great Again Negru - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul